Hoe werkt het?

Voor het verkrijgen van informatie, het samenstellen van een unieke kruidenmix, meting van paardenvoeding, supplementen of medicatie hebben wij de gegevens van de eigenaar en het paard nodig. Je kunt hier een account aanmaken om ons van deze informatie te voorzien.

Na het aanmaken van jouw account is het mogelijk om een bestelling te plaatsen en deze af te rekenen. Na binnenkomst van jouw bestelling gaan wij voor je aan het werk. Een kruidenmix bestel je op de schofthoogte van jouw paard of pony om de behoefte in grammen te bepalen.

HorseComplete meet bij de kruidenmixen elk paard individueel naar zijn eigen behoeften. Bij elke bestelling wordt het paard opnieuw gemeten, naar de situatie op dat moment. Dit heeft te maken met de steeds veranderende constitutie van het paard, seizoenen en andere omstandigheden.

Wanneer je een bestelling plaats weet je nog niet wat de uitkomst of samenstelling is. Elke meting of kruidenmix is uniek. Het gewicht van de kruidenmix wordt bepaald op basis van de schofthoogte van jouw paard of pony. Je hebt hierbij keuze uit 4 mogelijkheden. Wil je meer weten over de werkwijze klik dan hier.