opleiding

HorseComplete Cursus Healing

€ 227,27

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Nieuw bij HorseComplete de cursus Healing!

Heb jij de cursus fase 1 en fase 2 al gedaan? En wil je een toevoeging in wat je al weet en kent? Wil je meer verdieping en ben je benieuwd naar de healing methode die we gebruiken bij HorseComplete?

In oktober zullen we starten met het geven van de cursus ‘Healing’, dit is een online cursus via Teams wat bestaat uit 2 middagen en wanneer er behoefte is, achteraf nog een vragenuurtje.

We gebruiken de methode van de Emotie en Body Code, dit is een methode die ervoor zorgt dat emotionele en / of fysieke blokkades verdwijnen.
Het lichaam slaat alles op, denk aan trauma’s, aan gebeurtenissen, maar ook dingen die bijvoorbeeld via familielijnen worden doorgegeven. Door het toepassen van deze methode kunnen klachten sterk verminderen of zelfs verdwijnen. Je krijgt inzicht in de methodiek, je krijgt handvatten, een e-book, en nog veel meer andere tools om deze methode eigen te maken. Daarnaast houden we de groep klein (4 personen) zodat er ruimte genoeg is voor vragen en/ of opmerkingen.

-> Deze cursus wordt online gegeven, via Zoom, je krijgt vooraf een mail met instructies, het 1e materiaal om in te lezen, en tijdens en na de cursus ontvang je nog verdiepingsmateriaal. Genoeg stof om het je eigen te kunnen maken! Wanneer er behoefte is, zal er nog een vragenuurtje ingepland worden, waar je al je vragen in kan opsommen, en waar je ook weer van leert, samen met je medecursisten.

Mocht je meer informatie willen, mail dan naar marlies@horsecomplete.nl

Ik hoop je enthousiast te hebben gemaakt, ik en wij zijn het in ieder geval wel! De terugkoppelingen van eigenaren zijn zo waardevol, paarden en andere dieren die lekkerder in hun vel zitten, dingen die niet mogelijk waren worden weer mogelijk en zo nog veel meer…..

Dit is geen vervanging van de officiële opleiding tot emotie en/ of body code practiser. We gebruiken tools die we al kennen, en hebben via internet veel kennis opgedaan, waardoor we deze methode hebben geïntegreerd in ons werk. Je hoort hier meer over tijdens de cursus!

Met een warme groet
Marlies van het HorseComplete Team

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...