Opsomming
positive

100%

(2 reviews)

Gemiddelde beoordeling: 9.5/10

neutral

0%

(0 verhalen)

Aantal verhalen: 2

negative

0%

(0 reviews)

Sceptisch begonnen maar nu SUPER blij en tevreden!
rating 9 10 1

Altijd lastig: vertrouwen hebben in iets waar ik zelf geen kaas van heb gegeten. 1,5 jaar geleden toch begonnen met de kruiden en het voeradvies van Jente Driessen van HorseComplete en nooit spijt van gehad.

Ik had er goede verhalen over gehoord en de zomereczeem van mijn paard kon bijna niet erger worden, dus niet geschoten was altijd mis. De eerste winter zijn we begonnen met het ontgiften van Incauta: Jente maakte daar de kruiden mixen voor en gaf een volledig ander voeradvies voor mijn paard. Vrijwel gelijk al resultaat: niet alleen de huid van mijn paard, maar ook haar gedrag werd rustiger. Waar de eczeem voorheen in de winter ook nog steeds een probleem was, kwam er nu vooruitgang in. Oude wondjes begonnen goed te genezen en zo kon ze met een redelijk schone huid het nieuwe eczeem seizoen (’18) in. Incauta heeft afgelopen zomer zoals gebruikelijk met haar eczeemdeken buiten gestaan. Ze bleef ten opzichte van het vorige jaar wonderbaarlijk ‘schoon’; hier en daar wat plekjes, vooral op de onbedekte delen. De genezing ervan verliep wel veel sneller. Incauta schuurde haar manen niet meer af en werd ook niet gek van de jeuk. Een super resultaat! Deze winter (’19) doorgegaan met de kruiden en nu komen we op het punt dat ze volledig hersteld is: Incauta zit goed in haar vel, komt goed aan, glanst als een glimworm en is ontspannen in haar gedrag. Ik ben overtuigd van de kruidenmixen die Jente samenstelt op basis van wat het paard nodig heeft. Zo heeft het paard voor iedere situatie de juiste ondersteuning via de voeding.

Ik heb nu in ieder geval een super blij paard en ik heb samen met de ondersteuning van de kruiden alle vertrouwen in aankomend eczeem seizoen. Dankjewel Jente voor je deskundige advies!

HorseComplete