Natuurlijke pijnstillermix kleine pony tot 1m of veulen tot 200kg

Natuurlijke pijnstillermix kleine pony tot 1m of veulen tot 200kg

€ 55,00
Inclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Individueel gemeten natuurlijke pijnstiller mix tot 700 gram voor een kleine pony tot 1m of veulen tot 200kg voor ongeveer 10 weken

De pijnstillermix wordt samengesteld uit verschillende pijnstillende en ontstekingsremmende kruiden. Deze kruiden worden individueel op het paard gemeten, wat het een uniek product maakt. De pijnstillermix is speciaal voor paarden die op dat gebied extra ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld bij chronische gewrichtsklachten of een recente blessure.

De pijnstillermix is opgesteld om naast de reguliere kruidenmix gegeven te worden, maar kan ook los gegeven worden. Na het bestellen van de pijnstillermix worden op basis van de opgegeven informatie van de pony of veulen de kruiden gemeten en wordt daarmee een mix samengesteld.

De pijnstillermix kan kruiden en producten bevatten als: bessen(blad), Boswellia, brandnetel, curcuma, duivelsklauw, gember, groenlipmossel, moerasspirea, MSM, olijfblad, valeriaanwortel, wilg, zoethout, yucca

De pijnstillermix kan ingezet worden bij alle aandoeningen waarbij ontsteking en pijn komt kijken, zoals artrose of artritis, peesblessures, verrekte of gescheurde gewrichtsbandjes, schade aan de peesschede of aan het gewrichtskapsel, spierpijn en spierproblemen, kissing spines, verwondingen of spierscheuren, verkrampte of gespannen fascia of bindweefsel na het (gedeeltelijk) herstellen van verwondingen of blessures, algehele spanning in het lijf, herstel na een operatie, hoefbevangenheid of andere hoefaandoeningen.

Let op: in een aantal van de kruiden die in deze mix gaan zitten stoffen die aangemerkt worden als doping. Gebruik je de mix als ondersteuning en wil je binnenkort op wedstrijd, geef dat dan duidelijk aan bij de bestelling.