Vraag het de dierenarts
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kennisconsult met dierenarts Anouk

€ 20,66

€ 20,66 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Heb jij brandende of ingewikkelde vragen, vage klachten bij je paard waar je niet uit komt of nood aan advies en iemand die meedenkt? Leg het voor aan Anouk en ze gaat voor je op zoek naar de juiste informatie. Deze service bestel je gewoon in de webshop van HorseComplete. Kies bij verzending voor afhalen, zodat je geen verzendkosten betaald. Je hebt tijdens/na je bestelling drie opties:

  • Je schrijft je vraag in tijdens het bestelling in het vakje "schrijf een bericht".
  • contact via de mail, dit is handig wanneer je een complex verhaal hebt zodat je het rustig en duidelijk kunt opschrijven naar anouk@horsecomplete.nl
  • contact via de telefoon of What's App, om direct je vragen te kunnen stellen en (zo mogelijk) direct antwoord te krijgen op 06-49079207.

Dit kost je €25 voor +/- 20 minuten, dat is inclusief tijd die het kost om informatie in detail op te zoeken en die naar je door te sturen of bijvoorbeeld bij klachten latere terugkoppeling.

Anouk wil zeker bij casussen en klachten graag een volledig beeld van het paard en/of probleem hebben, liever meer dan minder informatie dus! Om te bestellen moet je eerst een paard aanmaken op de website, net als bij de kruidenmixen. Vul de informatie hier zo volledig mogelijk in en geef bij opmerkingen aan of je graag contact hebt via de mail of telefoon. Anouk zal vervolgens contact met je opnemen.