Equi EyeRelief kruidenthee
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Equi EyeRelief kruidenthee

€ 5,05

€ 5,05 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Deze thee is te gebruiken voor:
- verzachten van rode of tranende ogen
- vieze ogen schoonmaken

Inhoud: 50 gram gedroogde kruiden

2-3 theelepels/2-3 gram op een halve liter. Laat de thee 10-15 minuten trekken in gekookt en iets afgekoeld water (85 graden), zeef hem goed door een koffiefilter of schone theedoek zodat er geen deeltjes achterblijven en laat de thee tot lauw afkoelen voordat je hem gebruikt. Bewaar oogspoelthee niet langer dan 1 dag. Thee over? Deze is ook lekker om zelf te drinken!

Je kunt de thee in een klein spuitje doen en daarmee voorzichtig het oog schoon spoelen. Let op: hou het spuitje op afstand van het oog zodat je deze niet per ongeluk aanraakt met het spuitje. Je kunt ook schone gaasjes of wattenschijfjes doordrenkt in thee gebruiken om het oog schoon te maken. Gebruik geen losse watten of bolletjes, hier kunnen stukjes van loslaten. Veeg van het midden van het oog naar de ooghoeken en druk niet te hard. Je kunt het spoelen 3-4 keer per dag herhalen. Met dit zakje thee kun je 30 dagen of meer behandelen bij meerdere keren per dag spoelen.

Let op: Gebruik de thee alleen voor oogproblemen door bijvoorbeeld vliegen. Raadpleeg een dierenarts bij ernstigere problemen of als de ogen na enkele dagen niet verbeterd zijn! Bescherm de ogen tegen insecten met bijvoorbeeld een vliegenmasker.