Verdiepingswebinar KPU incl. Artikel KPU

Verdiepingswebinar KPU incl. Artikel KPU

€ 30,00
Inclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Verdiepingswebinar over KPU voor cursisten van HorseComplete, therapeuten en behandelaren voor paarden!

We gaan het Verdiepingswebinar KPU geven op maandag 20 december tussen 19.30 en 21.30 uur, met uitloop tot 22.00 uur afhankelijk van de vragen die eruit voortvloeien. Het wordt gegeven via Zoom en de link ontvang je, na je betaling via deze website. 

Het deelnemen aan het webinar kost €30,- inclusief BTW plus het Artikel Kryptopyrrolurie, of te wel KPU ter waarde van €7,-.

Ontwikkelingen in paardenland

Er zijn veel ontwikkelingen gaande, zowel bij HorseComplete als in de kennis over paarden en de problemen die ze kunnen hebben. We hebben ondertussen al 2 e-books geschreven, namelijk PPID ja of nee? en een over Zomereczeem. Nu hebben we ook het Artikel Kryptopyrrolurie, of te wel KPU in de lijst staan van Jantine steehouder van Pure Horse bij onze e-books in de webshop. https://horsecomplete.nl/27-e-books

Wat is KPU?

KPU is een nog relatief onbekend probleem in de stofwisseling van de lever bij paarden en nare gevolgen heeft, welke met voeding, darmen en lever te maken heeft en waar wij in ons vakgebied dus ook steeds meer mee te maken krijgen. Ken je het nog niet dan kun je ook deze blog even lezen: https://horsecomplete.nl/blog/kpu-oftewel-kryptopyrrolurie-door-jantine-steehouder-van-pure-horse-n66

Wie is Jantine?

Jantine Steehouder is de oprichter van Pure Horse. Vanwege haar onbegrensde interesse in alles wat met paarden te maken heeft, vooral op het gebied van voeding en gezondheid, heeft ze het probleem KPU ontdekt en bekend gemaakt in Nederland. Het blijkt namelijk dat veel paarden met een variatie van problemen ziek zijn door de KPU en geholpen moeten worden. Ze biedt via haar webshop de mogelijkheid om een KPU test te doen en heeft een KPU protocol ontwikkeld met een behandelingstraject. In het webinar krijgen we inzicht in wanneer je weet of een paard KPU heeft, wat er allemaal voor nodig is om een paard weer gezond te krijgen en de gedachtegang hier achter.

Voor wie is het verdiepingswebinar KPU bedoeld?

Om dus veel meer duidelijkheid over dit fenomeen te krijgen (ik snap het ook nog niet 100%) heeft Jantine voorgesteld om een Verdiepingswebinar over KPU te geven speciaal voor HorseComplete. Dit betekent namelijk dat je dan al wat of al veel kennis hebt over de werking van voeding, de darmen en lever en we daarom dit webinar van een hoger niveau hebben gemaakt. Mocht je iemand kennen die ook een hoger kennisniveau heeft, zoals een therapeut of behandelaar voor paarden, zou deze persoon ook mee kunnen doen. Ik zeg: Super interessant!! Ik kan niet wachten om deze informatie als een spons op te nemen… ????

Mocht je het E-book om onbekende redenen niet via de mail ontvangen, dan vind je de download onder "Bestellingen" in je account. Je klikt dan de bestelgeschiedenis aan en daarna op details aan het einde van de bestellingsregel. In deze bestelling onder de kop "Product" klik je op de naam E-book Zomereczeem en zal je de download krijgen. Lukt dit niet op je telefoon, pak er dan even een laptop of PC bij.