Mycopower BIO Agaricus Blazei Murill paddenstoelen poeder 100 capsules
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mycopower BIO Agaricus Blazei Murill paddenstoelen poeder 100 capsules

€ 20,14

€ 20,14 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Zuivere en biologische Agaricus Blazei Murill paddenstoelpoeder in capsulevorm. Gemaakt van de beste kwaliteit gedroogde paddenstoel vruchtlichamen en bevatten de waardevolle voedingsstoffen typerend voor de paddenstoel. 

Beschrijving 

Mycopower BIO Agaricus Blazei Murill - Amandelpaddenstoel

Herkomst, groei en gebruik van de Agaricus Blazei Murill paddenstoel

De ABM (Agaricus Blazei Murill) of Amadelpaddenstoel behoort tot de familie van Champignons. Dit blijkt uit de witte steel en (meestal) lichtbruinde, ronde hoed. In de volksmond wordt ABM ook wel de "amandelpaddenstoel", "zonnepaddenstoel" en/of "levenspaddenstoel" genoemd. In China en Japan staat de ABM paddenstoel bekend als "himematsutake". Zoals de wetenschappelijke naam Agaricus brasiliensis al doet vermoeden, is de ABM paddenstoel oorspronkelijk thuis in Zuid-Amerika, of beter gezegd in het Braziliaanse regenwoud. Daar is het, zoals op het hele Zuid-Amerikaanse continent, een populaire eetbare paddenstoel en bekend om zijn licht nootachtige smaak. Na lange tijd uitsluitend in het wild te zijn verzameld, wordt de ABM sinds ongeveer het begin van de jaren negentig commercieel geteeld. Zoals alle paddenstoelen uit de Champignon familie kan hij ook uitstekend op substraat worden gekweekt. Inmiddels heeft de teelt van de Agaricus zich ook naar Azië verspreid.

De Amandelpaddenstoel is pas in de jaren vijftig ontdekt en de wetenschappelijke belangstelling voor de paddenstoelen ontstond in de jaren tachtig. Daardoor is hij buiten Azië en Zuid-Amerika nog vrij onbekend en het jongste lid van de Mycopower paddenstoelen. De ABM wordt ook veel gebruikt in Traditionele Chinese geneeskunde en is in veel Aziatische landen geliefd. Mycotherapeuten adviseren hem graag voor diverse doeleinden. Deze bijzondere paddenstoel is tegelijkertijd een delicate eetbare paddenstoel.

Ingrediënten

De medicinale paddenstoel ABM wordt gekenmerkt door een evenwichtige verhouding van waardevolle vitaminen, mineralen, aminozuren en een bijzonder hoog aandeel polysacchariden, het hoogste onder de vitale paddenstoelen! Het is rijk aan bèta-glucanen en een speciaal soort polysachariden, die in een bijzonder gemakkelijk te benutten vorm in het Agaricus-extract voorkomen. Ook het hoge gehalte aan ergosterol, een voorloper van vitamine D is benoemen waardig in de ABM.

Agaricus Blazei Murill poeder capsules

Conventioneel paddenstoelen poeder capsules. Iedere capsule bevat 500mg zuiver en natuurlijk Agaricus Blazei Murill poeder. Het paddenstoellichaam wordt voorzichtig tot fijn poeder vermalen. De korrelgrootte van Mycopower paddenstoelenpoeder is na verwerking kleiner dan 0,125 mm en heeft daarom een buitengewoon hoge kwaliteit en biologische beschikbaarheid. Hoe fijner het poeder, hoe intensiever de biologische beschikbaarheid van de actieve bestanddelen.Deze Mycopower paddenstoel is een vegetarisch en glutenvrij voedingssupplement. Agaricus Blazei Murill is verkrijgbaar in  poeder capsules en als extract capsules.

Dosering: 2x daags twee Agaricus Blazei Murill poeder capsules met water bij de maaltijd innemen

Inhoud: 100 capsules à 500 mg

Vulstof: 62 g

Samenstelling: 100 % BIO paddenstoelenpoeder*

Capsule: Hydroxypropylmethylcellulose.

* van gecontroleerde biologische landbouw

Algemeen: Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. De aangegeven dosering niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.

Kwaliteitsborging: Het poeder wordt in kwaliteitslaboratoria op kwaliteit en zuiverheid getest.