Klantbeoordelingen

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.
Alleen geregistreerde klanten die al iets hebben gekocht kunnen een review plaatsen.
67 Testimonials -
0 1 2 3 4 (4,9/5)
Filter:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Irma R
Ik heb een zeer sensibele Lipizzaner merrie.Ik bestelde al een tijd kruiden bij Jente en dat ging prima qua gezondheid. Omdat mijn paard last bleef houden van veel spanning ook healing op afstand laten doen door Marlies. Er kwamen zeer verrassende dingen naar boven qua trauma's en blokkades. Ze is nu een heel stuk relaxter en ik kan weer ontspannen op haar rijden, wat ons allebei weer heel veel plezier geeft.
Gepost door (5/5
18-08-2021
Geverifieerde aankoop
Marieke Vernig
Zeer tevreden met de kruidenmix! Op advies van mijn osteopaat besteld en tot nu toe altijd tevreden.
Gepost door (5/5
29-07-2021
Geverifieerde aankoop
maartje van der veen - Schermer
Een paar weken geleden heb ik een pijnmeting, voermeting en kruidenmeting laten doen voor mijn paard Maarten. Door langdurig slecht hooi voeren (veel schimmel in het hooi) wilde ik een pijnmeting laten doen. In een mestonderzoek waren schimmelsporen naar voren gekomen, dat gebeurd zelden! Dus ik vroeg mij af of hij na het veranderen van het hooi, nog pijn in zijn buik zou hebben. Op advies van een vriendin hier een meting laten doen. Wat een verassende uitslag was het zeg! Gelukkig geen pijn in zijn buik! Wel (spier)pijn bij z'n ribben en pijn in z'n bovenbeen LA (wss van een oud trauma). Maarten gaf aan wel te willen bewegen, in alle gangen, maar alleen aan de hand. Omdat mijn nog niet alles duidelijk was heb ik via de mail nog wat extra vragen gesteld en daar kreeg ik super uitgebreid antwoord op. Waarschijnlijk komt de irritatie/pijn bij z'n ribben van het dekje (dus ga een ander dekje kopen). Niet door het zadel gelukkig! Qua voer gaf Maarten aan een volledig voer te willen, op advies ben ik nu over op Agrobs en wat een verschil zeg! Qua kruiden koos Maarten nog wel veel voor zijn darmen en maag en afvoeren van afvalstoffen. Hopelijk komt dit met de tijd goed en slaat de magnesium aan die bij de kruiden is bijgevoegd. Ook over deze metingen had ik nog wat vragen. Via de app (gesproken bericht) kreeg ik zeer uitgebreid antwoord! Maarten wil weer graag bewegen en zit lekker in z'n vel en heeft mega energie. Ik ben heel benieuwd wat de volgende kruidenmix is die hij kiest. Rond oktober/november ga ik nog een keer een pijnmeting laten doen om te kijken wat er dan uit komt. Ik ben super tevreden! Raad het iedereen aan! Groetjes Maartje (ja, we heten Maartje en Maarten, haha)
Gepost door (5/5
29-07-2021
Geverifieerde aankoop
Vivienne Titulaer
Mijn paarden zijn beide enorm vooruit gegaan! Veel minder stram etc. Deze kruiden vervangen alle supplementen en doen hun werk beter! Ik was van te voren erg sceptisch
Gepost door (5/5
15-07-2021
Geverifieerde aankoop
Sandra de Ruiter
Enkele maanden geleden een pijnprotocol ‘laten doen’ voor/van mijn paard. Vanuit hier gekeken naar een passende revalidatietraining. Erg tevreden over de manier waarop het protocol gehanteerd wordt en de uitkomsten ondersteunde mij in de keuzes voor mijn paard hierna. Erg fijn om op deze manier een stuk extra informatie te kunnen krijgen.
Gepost door (5/5
11-07-2021
Geverifieerde aankoop
Antien Zuidberg
Na de eerste meting en voermix, gebeurde er van alles, veel extra jeuk, pijn en aan alle kniegewrichten eczeem plekken, alsof er van alles uit moest komen. de twee mix geeft rust, we zien in enkele dagen alweer een wat rustiger paard. Hopelijk is het op de lange termijn beter voor Wickie want dat was een heftige periode! Ongelofelijk hoe 24 gram kruiden per dag kan uitmaken! Nu ook mijn andere paard aan de HorseComplete gezet, wij zijn benieuwd wat er bij haar gaat veranderen...
Gepost door (4/5
10-07-2021
Geverifieerde aankoop