Klantbeoordelingen

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.
Alleen geregistreerde klanten die al iets hebben gekocht kunnen een review plaatsen.
76 Testimonials -
0 1 2 3 4 (4,9/5)
Filter:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Jeroen Manten
Sinds wij ons paarden kruiden zijn gaan geven doet hij het veel beter. Inmiddels al een aantal jaar. Echt top. Service is goed, advies goed. En er wordt meegedacht. Op naar nog vele jaren.
Gepost door (5/5
23-02-2024
Geverifieerde aankoop
Heleen Schreuders
Mijn 2,5 jarige was schraal en ik had al meerdere dingen geprobeerd. Sinds de kruidenmixen van Jente is hij aangekomen en is hij flink gegroeid! Naast de mix was ook het advies over een andere balancer en versterken van het idee om een deken te geven mooie aanvullingen! Heleen
Gepost door (5/5
19-02-2024
Geverifieerde aankoop
Hellena Donner
De afgelopen maanden heb ik veel gehad aan Jente en nu ook aan Marlies. Dankzij het meedenken van Jente heb ik mijn paard durven verhuizen, waardoor het nu veel beter met hem gaat. De voedingsadviezen en kruidenmixen helpen ook. Dat in combinatie met voldoende hooi in zijn nieuwe stal, zuigt mijn paard nu geen lucht meer en staat hij happy in z’n box. Er is nog veel dat speelt, dus daar gaat Marlies mee helpen. Het kan wat zweverig aanvoelen, maar ik heb me daarvoor opengesteld en zie dat het werkt. Dus als je twijfelt, zou ik zeggen probeer het, want ik ben er in ieder geval erg blij mee!
Gepost door (5/5
19-02-2024
Geverifieerde aankoop
Lisanne  Teeuwen
Horsecomplete heeft ervoor gezorgd dat ik mijn shetlander Kira weer terug heb gekregen. Ze was voor Horsecomplete heel erg lusteloos en wilde bijna niks meer eten een jaar geleden. Er was PPID vast gesteld. Van de DA heeft ze toen medicijnen voor geschreven gekregen voor de PPID waardoor ze eigenlijk alleen nog maar meer achteruit ging. En het erop leek dat ik haar moest laten gaan. Maar Horsecomplete gevonden en daar heb ik een voeradvies gedaan en een kruidenmix besteld. En daarna is het gelukkig weer bergopwaarts gegaan met Kira, nu gestopt met de medicijnen en iedere maand bestel ik nu een kruidenmix en laat nog regelmatig het voer controleren. Het gaat nu heel goed met haar en ik bestel het ook voor mijn andere pony. Voor vragen staan ze ook altijd voor je klaar om je te helpen. Heel blij dat ik Horsecomplete gevonden heb! :)
Gepost door (5/5
18-02-2024
Geverifieerde aankoop
Nanda
Op advies van mijn osteopaat bij Horsecomplete gekomen en nu al ruim 3 jaar een blije klant! Zowel healingen, voermetingen als kruidenmixen besteld waar mijn paard (en ik) erg blij mee zijn! Ook voor onze hond heb ik nu een kruidenmix en voermeting besteld, super blij met ook deze mogelijkheid!
Gepost door (5/5
17-02-2024
Geverifieerde aankoop
Lidwien  van Kraats
Wat een super ervaringen heb ik met de kruidenmixen van HorseComplete! Mijn 2 merries kiezen elke keer weer wat anders. 1 van mijn paarden had moeite om haar achterbenen op te tillen, na een behandeling zag ik nauwelijks verschil. Kruiden uit laten meten, zij koos kruiden voor o.a. haar bekken en binnen enkele dagen merkte ik dat ze steeds makkelijker haar achterbenen optilde. Beide paarden hadden mok, opnieuw kruiden besteld en ze uit de natte wei gehaald, ook binnen een paar weken was dit helemaal weg! Super dat je zo veel kan oplossen via de natuurlijke weg! Precies zoals paarden zelf in de natuur ook zouden doen.
Gepost door (5/5
16-11-2023
Geverifieerde aankoop