Klantbeoordelingen

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.
Alleen geregistreerde klanten die al iets hebben gekocht kunnen een review plaatsen.
94 Testimonials -
0 1 2 3 4 (4,9/5)
Filter:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Annemarie
Vandaag mijn derde zak kruiden besteld. Mijn 24 jarige IJslandermerrie met lichte astma, weet wat ze nodig heeft blijkbaar, want ze doet het heel goed. Ze is vrolijker en haar conditie is verbeterd. We rijden nu weer lekkere ritjes over de dijk. We zijn heel blij met de samenwerking met HorseComplete
Gepost door (4/5
07-05-2024
Geverifieerde aankoop
Van der Velde
Vorig jaar december een trauma paard gekocht. Bomvol stress en bijna onhandelbaar. Op advies de magnesiumoxide gekocht en met een hoge dosis begonnen. Inmiddels is het paard een rustige en super lief paard geworden. Mijn dochter van 6 kan hem ( een reus van 1.75m) zo uit het land meenemen naar de stal. De dosis is afgebouwd naar minimaal. Echt fantastisch hoe dit heeft gewerkt bij mijn paard. Natuurlijk is dit wel de combinatie van voer, therapie en training.
Gepost door (5/5
21-04-2024
Geverifieerde aankoop
Veronique De Haan - Turfboer
Al jaren bestel ik de kruidenmixen, de service en het contact/overleg is zo fijn en persoonlijk. Hierdoor wordt de mix nog beter afgestemd. Ik zie mijn dieren (paard en hond) echt verbeteren op de punten die nodig zijn. Echt top!
Gepost door (5/5
14-04-2024
Geverifieerde aankoop
Daphne Lacourt
Ik bestel al ruim twee jaar de kruidenmixen op maat, pijnmetingen en healings voor mijn Haflinger en tegenwoordig ook voor mijn Shetlander. Zo waardevol om te lezen waar de kruiden bij ondersteunen en dit klopt vaak ook met het beeld dat ik al had van mijn pony's. Op 27 maart ben ik gestart met de Cursus Fase 1 zodat ik voortaan eigen kruidenmixen kan uitmeten voor mijn pony's! Bij vragen word ik altijd goed en snel geholpen.
Gepost door (5/5
29-03-2024
Geverifieerde aankoop
Kirsten De gijsel
Geweldig vind ik het! Door middel van het doorgeven van een geboortedatum, geslacht, ras, krijg ik een antwoord terug dat precies klopt met de vachtconditie van mijn nieuwe merrie. (Waarvan ik overigens niets had gedeelt!) Wauw, verbluft ? nu lekker bouwen met ondersteunende kruiden en het juiste voer aan een mooie vacht.
Gepost door (5/5
28-03-2024
Geverifieerde aankoop
Renee Bos
Al jaren ben ik trouwe klant bij Horsecomplete. Meerdere producten en diensten heb ik al mogen ontvangen en ben over alle (o.a. kruidenmeting, voermeting, pijnmeting) zeer tevreden. Mijn pony reageert erg goed op de kruides iedere 5 weken. Wanneer ik tussendoor vragen heb word ik altijd snel, vriendelijk en kundig geholpen! Ik ben super dus niet alleen super tevreden maar vooral ook super dankbaar!!
Gepost door (5/5
28-03-2024
Geverifieerde aankoop