Klantbeoordelingen

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.
Alleen geregistreerde klanten die al iets hebben gekocht kunnen een review plaatsen.
47 Testimonials -
0 1 2 3 4 (4,9/5)
Filter:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Marion van Eck
Mijn PRE is van zijn darmproblemen af dankzij de kruiden. En de twee 20+ponies hebben sterk gewonnen aan vitaliteit. Toen we een slechte kwaliteit hooi hadden heeft geen van mijn 5 ponies last van ziektes gehad. De kruiden en het voedingsadvies hebben ze door deze moeilijke periode geholpen. Ik ben zeer tevreden over de kruidenmixen.
Gepost door (5/5
09-05-2021
Stal de Vlierhof
Geverifieerde aankoop
Annemieke Hilders
In november vorig jaar kreeg mijn Friese merrie koliek. Na een periode in Utrecht kon ik haar gelukkig weer mee naar huis nemen. Maar ze wilde toch niet echt opknappen. Meerdere onderzoeken verder heb ik op advies van de dierenarts contact gezocht met Jente en Marlies. En ben ik in maart begonnen met de kruiden en supplementen en ook haar krachtvoer en ruwvoer zijn aangepast. Ze gaat echt steeds meer vooruit en reageert ook niet meer extreem gevoelig op haar buik. Binnenkort gaan we weer heel langzaam met haar de training oppakken. Voor mijn paard niks anders meer.
Gepost door (5/5
09-05-2021
Geverifieerde aankoop
Carola De Groot
Sinds november 2020 begonnen met de kruidenmix van HorseComplete en ook op hun advies gewijzigd van brok. Mijn verzorgpaard had enorm last van pijn in haar buik en darmen. Zo heftig zelfs dat ik haar niet eens meer onder haar buik kon aanraken. Al na een paar weken merkte ik verschil in haar gedrag en was de pijn minder. Na 2 maanden waren de klachten weg. Ze ging zich steeds beter in haar vel voelen en werd daardoor ook veel relaxter in dr koppie. Ook voor advies tussendoor is HorseComplete bereikbaar en helpen ze me daar waar mogelijk is. Ben heel blij met hun hulp. En mijn verzorgpaard is zo enorm vooruit gegaan, zowel fysiek als mentaal. Dat is echt geweldig. En zoals ook al in andere review wordt gezegd, vaak herken ik wel wat er gezegd wordt in het advies en de keuze van kruiden die gemaakt wordt. Nu ga ik alweer m'n 6de kruidenmix bestellen. Voorlopig ga ik er mee door. Mijn merrie is eind deze maand (mei) uitgerekend. Dus de extra voedingsmiddelen waar ze behoefte aan heeft kan zij en het veulentje goed gebruiken ????
Gepost door (5/5
06-05-2021
Geverifieerde aankoop
Georgette Zeijen
Met tussenperiodes heb ik al vaker kruiden voor mijn 3 Arabieren besteld bij Jente. Telkens viel me op dat ze in de loop van de kruidenmix beter in hun vel zaten, mooiere mest hadden, vrolijker waren ondanks de artrose, rustiger in het hoofd met werk, etc. Bij mijn jonkie had ik niet zo'n fijn gevoel de laatste weken. Contact opgenomen met HorseComplete en uit de meting van de kruiden kwam dat hij ergens last van had, hij vroeg duivelsklauw. Door middel van een pijnmeting, exact te weten gekomen wat er scheelde. Daarom actie gaan ondernemen en daar wacht ik nu het resultaat van af. Heel betrokken, snel antwoord op je vragen wat ontzettend fijn is als je je toch wat zorgen maakt over je paard!
Gepost door (5/5
03-05-2021
Geverifieerde aankoop
Jeroen Manten
Sinds een aantal maanden klant bij HorseComplete. Naar alle tevredenheid. Snelle service, altijd bereikbaar voor vragen en het meest belangrijk. Onze Tinker reageert super op de kruiden en de voer adviezen. Ook nu het wat minder gaat door zijn leeftijd helpen ze mee zoeken en denken naar een juiste oplossing. Ik kan het iedereen aanraden.
Gepost door (5/5
28-04-2021
Geverifieerde aankoop
Colinda Ekkelkamp
Ben zeer tevreden over de kruiden van horse complete. In het verleden voor mijn shetje gehad en vorig jaar begonnen met mijn haflinger en nu weer besteld voor het voorjaar ivm hengstigheid
Gepost door (5/5
20-04-2021
Geverifieerde aankoop