Klantbeoordelingen

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.
Alleen geregistreerde klanten die al iets hebben gekocht kunnen een review plaatsen.
70 Testimonials -
0 1 2 3 4 (4,9/5)
Filter:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Lisa Spelbos
Sinds ik de kruidenmixen geef en voer onder begeleiding van HorseComplete is mijn pony enorm opgeknapt. Ik kan altijd nog met extra vragen, voor meer verduidelijking en dergelijke bij ze terecht. Het scheelt me ook veel tijd dat ik het niet meer allemaal zelf hoef uit te pluizen.
Gepost door (5/5
18-01-2023
Geverifieerde aankoop
Anita Bouman
Mijn paard is enorm opgeknapt van de kruiden. Is het geld dubbel en dwars waard.
Gepost door (5/5
10-11-2022
Geverifieerde aankoop
Jildou Willems
Sandro stond onder healing behandelingen bij Marlies en in die periode besloot ik om hem te verkopen. Er zat geen haast achter en wel gewoon doorgegaan met de healing behandelingen. Ik heb met Marlies gesproken over het feit dat we een andere eigenaar voor hem gingen vinden en of ze dat aan hem wilde laten weten. We hebben Sandro meegenomen in dit proces en zodra de koop rond was een dierentolkgesprek aangevraagd en ik ben daar nog steeds zo blij mee. De informatie die ze mij gaf vanuit Sandro was zo lief, zo hem en ik heb hem met een gerust hart durven achter te laten bij zijn nieuwe baas. Daar krijg ik nu allemaal foto's en filmpjes van over hoe zo'n leuk paard het is. Ik ben Marlies zo dankbaar dat ze mij geholpen heeft met de begeleiding van de verkoop en het durven loslaten van hem!
Gepost door (5/5
06-02-2022
Geverifieerde aankoop
Irma R
Ik heb een zeer sensibele Lipizzaner merrie.Ik bestelde al een tijd kruiden bij Jente en dat ging prima qua gezondheid. Omdat mijn paard last bleef houden van veel spanning ook healing op afstand laten doen door Marlies. Er kwamen zeer verrassende dingen naar boven qua trauma's en blokkades. Ze is nu een heel stuk relaxter en ik kan weer ontspannen op haar rijden, wat ons allebei weer heel veel plezier geeft.
Gepost door (5/5
18-08-2021
Geverifieerde aankoop
Marieke Vernig
Zeer tevreden met de kruidenmix! Op advies van mijn osteopaat besteld en tot nu toe altijd tevreden.
Gepost door (5/5
29-07-2021
Geverifieerde aankoop
maartje van der veen - Schermer
Een paar weken geleden heb ik een pijnmeting, voermeting en kruidenmeting laten doen voor mijn paard Maarten. Door langdurig slecht hooi voeren (veel schimmel in het hooi) wilde ik een pijnmeting laten doen. In een mestonderzoek waren schimmelsporen naar voren gekomen, dat gebeurd zelden! Dus ik vroeg mij af of hij na het veranderen van het hooi, nog pijn in zijn buik zou hebben. Op advies van een vriendin hier een meting laten doen. Wat een verassende uitslag was het zeg! Gelukkig geen pijn in zijn buik! Wel (spier)pijn bij z'n ribben en pijn in z'n bovenbeen LA (wss van een oud trauma). Maarten gaf aan wel te willen bewegen, in alle gangen, maar alleen aan de hand. Omdat mijn nog niet alles duidelijk was heb ik via de mail nog wat extra vragen gesteld en daar kreeg ik super uitgebreid antwoord op. Waarschijnlijk komt de irritatie/pijn bij z'n ribben van het dekje (dus ga een ander dekje kopen). Niet door het zadel gelukkig! Qua voer gaf Maarten aan een volledig voer te willen, op advies ben ik nu over op Agrobs en wat een verschil zeg! Qua kruiden koos Maarten nog wel veel voor zijn darmen en maag en afvoeren van afvalstoffen. Hopelijk komt dit met de tijd goed en slaat de magnesium aan die bij de kruiden is bijgevoegd. Ook over deze metingen had ik nog wat vragen. Via de app (gesproken bericht) kreeg ik zeer uitgebreid antwoord! Maarten wil weer graag bewegen en zit lekker in z'n vel en heeft mega energie. Ik ben heel benieuwd wat de volgende kruidenmix is die hij kiest. Rond oktober/november ga ik nog een keer een pijnmeting laten doen om te kijken wat er dan uit komt. Ik ben super tevreden! Raad het iedereen aan! Groetjes Maartje (ja, we heten Maartje en Maarten, haha)
Gepost door (5/5
29-07-2021
Geverifieerde aankoop