Klantbeoordelingen

Bedankt! Je review is door ons ontvangen.
Alleen geregistreerde klanten die al iets hebben gekocht kunnen een review plaatsen.
18 Testimonials -
0 1 2 3 4 (4,9/5)
Filter:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Jennifer  Van eeden
Hele fijne service jente geeft fijn advies mijn paard is er onwijs van op geknapt hij had een detox nodig en meer hij zag er weer vrolijk en stralend uit zeker een aanrader om dit te proberen ook als er vragen zijn kan je deze altijd stellen en dat is natuurlijk helemaal super
Gepost door (5/5
23-02-2021
Geverifieerde aankoop
Merel Boontje
Ons nieuwe paard Evie heeft heeft het de afgelopen maanden niet makkelijk gehad. We hebben van alles geprobeerd om haar te helpen met haar allergieën, verkoudheid, hengstigheid, mok en maagzweren. Onze ostheopaat had ons aangeraden om de hulp van Jente in te schakelen en om haar kruiden te geven. Jente gaf aan dat veel van de problemen van Evie door haar maagproblemen komen en zodra we dat onder controle krijgen dan zullen de andere problemen ook minder worden. Nu een paar maanden later gaat het stukken beter met haar. De maagzweren zijn weg en we zijn erg benieuwd hoe het in het voorjaar gaat met haar allergieën. Ons andere paard Wietske heeft veel last van mijten en heeft daardoor cpl gekregen in haar achterbenen. Voorheen behandelde ik haar daarvoor met shampoo van de dierenarts. Sinds ik Wietske het kruidenmengsel voer met diatom heeft ze geen last meer gehad van mijten en dat zelfs zonder haar te wassen. We zijn heel erg blij met dit resultaat!
Gepost door (5/5
22-02-2021
Geverifieerde aankoop
Marije Berends
Ik had bij horse -in-mind een kruidenmix gewonnen en deze aangevraagd voor mijn merrie die al jaren lang kampte met jeuk en een slechte huidconditie. Na de eerste kruidenmix die al een heel mooi resultaat gaf ,ook het voer uit laten meten. Jente aan gaf ook aan dat dit ook een oorzaak was voor de huidproblemen en de jeuk. De kruidenmix in combinatie met het voeradvies heeft mijn merrie heel goed gedaan. Super blij met het resultaat. Mijn merrie is nagenoeg vrij van huidproblemen en zit zichtbaar beter in haar vel. Ook voor mijn andere paard heb ik een voeradvies en kruidenmix besteld omdat ze de laatste jaren elke lente/zomer slecht door haar wintervacht heen kwam. Ook heeft bij haar zeker geholpen om lichamelijk weer goed in balans te komen . Het is zeker een aanrader.
Gepost door (5/5
21-02-2021
Geverifieerde aankoop
Cynthia Smet
Onze 17 jarige ruin geven we ondertussen een paar maanden de op maat samengestelde paarden kruidenmix. Na het voedingsadvies, hebben we de voedingssupplementen 1 voor 1 afgebouwd en zijn we overgeschakeld naar een granenvrije korrel. Mijn paard ziet er niet enkel veel gezonder uit, hij uit dit ook in zijn gedrag. Soms denken we: is hij nu écht al 17 jaar.
Gepost door (5/5
19-02-2021
Geverifieerde aankoop
Diantha, Amara & Quinty
Op advies van onze instructrice voor onze nrps Quinty een pijnprotocol en kruidenmix besteld. Er ging een wereld voor ons open. Een half jaar geleden kon ze amper lopen, ze was heel stijf, heel strak en gewoon niet lekker in haar vel. En konden onze vinger er niet opleggen. En nu? Ze mag wel bijna 21 worden, met helaas her en der artrose, maar ze is happy! En ze loopt graag en vlot, en voelt zich duidelijk piep fit! Door de al vrij snel goede resultaten van Quinty, heb ik ook voor onze andere dame ,( Amara de haflinger) een kruidenmix besteld! Na 2 zomers op rij hoefbevangen geweest te zijn, en alles wat daar bij komt kijken, dacht ik ´Ńiet geschoten, is altijd mis!´. Zodoende kwam de eerste mix ook binnen voor haar, en alles viel op zijn plek. Hier bij heb ik ook voor haar nog voer advies gehad, en nu een aantal maanden verder, zie ik dat het plaatje steeds meer gaat kloppen, of eigenlijk klopt het al! Kortom, Beide paarden hebben super gave resultaten laten zien sinds wij gestart zijn met de kruidenmixen, ze mogen dan wel bijna 20 en 21 zijn, maar zo voelen ze zich niet, en zo zien ze er ook niet meer uit! Dat waren net de ontbrekende stukjes voor een gezond een happy paard!
Gepost door (5/5
18-02-2021
Geverifieerde aankoop
Dimphy Noordermeer
Ons paardje ariane is al bijna 13 jaar bij ons, van veulen af aan. Een heerlijk beest waar we heel veel van hebben mogen leren en zij van ons. We zijn inmiddels een echt team en ze is onderdeel van ons gezin. Maar er was altijd een probleem met haar gewicht. Ze bleek op haar 3e jaar insuline resistant te zijn maar geen enkele dierenarts of natuurgeneeskundige wist daar de juiste oplossing voor te vinden. Nu sinds drie maanden zijn we bezig met het kruidenprogramma van horse complete en is ze al 125 kilo afgevallen. we zijn er nog niet want er moet nog 100 vanaf. Ook haar gedrag is hierdoor positief gewijzigd. ze was altijd zo gericht op eten dat je nooit een normaal rustige wandeling kon maken, ze trok dan altijd naar het gras. Als ze in de winter maanden 's-nachts binnen stond dan wist ze niet hoe snel ze 's-morgens uit d'r stal moest komen omdat ze wist dat er weer hooi in de paddock lag. Tegenwoordig kent ze wel het verzadigde gevoel en loopt ze heel rustig naar de paddock. ook staat ze nu tegenwoordig gewoon te niksen als ze tevreden is. Echt geweldig dit resultaat. en zo bijzonder eenvoudig. Ik moet zelf ook flink afvallen en heb nu dus de kruidenmix ook voor mezelf besteld. Heel benieuwd wat dit voor mijzelf gaat doen. Verder vind ik het contact met Jente heel prettig. We hebben elkaar nog nooit ontmoet, maar de vriendelijkheid, kennis en accuraatheid spat ervan af. Ik raad nu iedereen die een hulpvraag heeft met zijn paard, horse complete aan. En wie weet straks ook voor de mens zelf. We gaan het meemaken.
Gepost door (5/5
27-12-2020
Geverifieerde aankoop