Levering

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 3 werkdagen na ontvangst van je bestelling/betaling verzonden via Post NL met tracking en aflevering zonder handtekening. Op aanvraag kun je van ons een trackingnummer krijgen, waarmee je jouw pakket online kunt volgen.

Er is ook een mogelijkheid om je bestelling op te halen, waardoor je bespaard op de verzendkosten. Maak hiervoor een afspraak voor de datum en tijdstip.

De verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. De vervoerskosten zijn afhankelijk van het totaalgewicht.  We raden je aan alle artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen op 1 factuur. Wel is het mogelijk om bestellingen samen te voegen bij verzending. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. 

Er kunnen ook meerdere bestelling van verschillende personen naar een locatie worden verstuurd. Vermeld dan bij jouw bestelling naar wie het toe moet. Een van de bestellers neemt dan de kosten van de verzending op zich en de anderen kunnen dan voor ophalen kiezen, waardoor de verzendkosten niet in rekening worden gebracht.

Wij gebruiken goed verpakkingsmateriaal om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

De kruidenmixen worden per individu gemeten en het is daarom niet mogelijk om deze te retourneren. Mochten er problemen zijn rondom dit product neem dan contact met ons op.

Overige producten die reeds gebruikt of geopend zijn geweest kunnen niet geretourneerd worden.