Mycopower BIO Tremella Fuciformis paddenstoelen poeder 100 capsules
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mycopower BIO Tremella Fuciformis paddenstoelen poeder 100 capsules

€ 20,14

€ 20,14 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Zuivere en biologische Tremella Fuciformis paddenstoelpoeder in capsulevorm. Gemaakt van de beste kwaliteit gedroogde paddenstoel vruchtlichamen en bevatten de waardevolle voedingsstoffen typerend voor de paddenstoel.  

Beschrijving

Mycopower BIO Tremella Fuciformis

Herkomst, groei en gebruik van de Tremella Fuciformes paddenstoel 

Tremella Fuciformis wordt ook wel zilveroor of witte fungus genoemd en heeft zijn bloemige naam op basis van zijn uiterlijk. Hij is wit of felgeel gekleurd en het vruchtlichaam bestaat uit diverse bladachtige laagjes die slechts enkele millimeters dik zijn en daardoor doorschijnend. 

In China wordt de Tremella al eeuwenlang, naast zijn functie in voedsel, ingezet in de geneeskunde. De mogelijkheden van deze paddenstoel hebben tot publicaties geleid in het International Journal of Medical Mushrooms. Ook in de cosmetica heeft Tremella zijn intrede gemaakt omdat het extract een vergelijkbare werking heeft als hyaluronzuur. Hij wordt dan ook wel de schoonheidspaddenstoel genoemd. 

Tremella poeder capsules

Conventioneel paddenstoelen poeder capsules. Iedere capsule bevat 500mg zuiver en natuurlijk Tremella poeder. Het paddenstoellichaam wordt voorzichtig tot fijn poeder vermalen. De korrelgrootte van Mycopower paddenstoelenpoeder is na verwerking kleiner dan 0,125 mm en heeft daarom een buitengewoon hoge kwaliteit en biologische beschikbaarheid. Hoe fijner het poeder, hoe intensiever de biologische beschikbaarheid van de actieve bestanddelen. Deze Mycopower paddenstoel is een vegetarisch en glutenvrij voedingssupplement en draagt het Europese ECO BIO keurmerk. Tremella is verkrijgbaar in poeder capsules en als extract capsules.

Dosering: 2x daags twee Tremella poeder capsules met water bij de maaltijd innemen.

Inhoud: 100 capsules à 500 mg

Hoeveelheid: 62 g

Samenstelling: 100 % BIO paddenstoelenpoeder*

Capsule: Pollulan

* van gecontroleerde biologische landbouw

Algemeen: voedingssupplementen vormen geen vervanging van een uitgebalanceerde en gevarieerde voeding. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.

Kwaliteitsborging: Het poeder word in kwaliteitslaboratoria op kwaliteit en zuiverheid getest.