Mycopower BIO Tremella Fuciformis paddenstoelen extract capsules
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mycopower BIO Tremella Fuciformis paddenstoelen extract capsules

€ 30,27

€ 30,27 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Mycopower Biologisch Tremella extract met sterk geconcentreerde polysachariden in een praktische capsulevorm.

Geconcentreerde polysachariden van biologisch Tremella extract in combinatie met vitamine C ondersteunen uw gezondheid. Mycopower vitale paddenstoelenextracten bevatten 20 keer de concentratie van paddenstoel-typische polysachariden in vergelijking met het gebruik van conventioneel poeder.

Beschrijving

Mycopower BIO Tremella Fuciformis

Herkomst, groei en gebruik van de Tremella Fuciformes paddenstoel 

Tremella Fuciformis wordt ook wel zilveroor of witte fungus genoemd en heeft zijn bloemige naam op basis van zijn uiterlijk. Hij is wit of felgeel gekleurd en het vruchtlichaam bestaat uit diverse bladachtige laagjes die slechts enkele millimeters dik zijn en daardoor doorschijnend. 

In China wordt de Tremella al eeuwenlang, naast zijn functie in voedsel, ingezet in de geneeskunde. De mogelijkheden van deze paddenstoel hebben tot publicaties geleid in het International Journal of Medical Mushrooms. Ook in de cosmetica heeft Tremella zijn intrede gemaakt omdat het extract een vergelijkbare werking heeft als hyaluronzuur. Hij wordt dan ook wel de schoonheidspaddenstoel genoemd. 

Ingrediënten

Het extract wordt uit het Tremella paddenstoelenpoeder via heetwater-extractie geproduceerd. Daardoor wordt een hoge biologische beschikbaarheid en een toegenomen concentratie van waardevolle ingrediënten bereikt. Zoals bij alle planten kan de concentratie polysacchariden van de onverwerkte paddenstoel verschillend zijn. Bij de toepassing en dosering van de paddenstoel is daarom een standaardisatie gewenst, zoals dat bij alle Mycopower producten gegarandeerd is.

Polysacharidengehalte: 30%

Tremella extract capsules

Sterk geconcentreerde dosering door extractie met 30% polysacchariden in combinatie met een extra dosis vitamine C vanwege de toevoeging van acerola-extract. Bevat 350 mg paddenstoelenextract en 20 mg acerola-extract per capsule.

Dosering: 2x daags twee Tremella extract capsules met water bij de maaltijd innemen.

Inhoud: 60/120/240 capsules à 350 mg

Per dagdosering (4 capsules):

BIO paddenstoelenextract 1400mg

Polysachariden 420mg

BIO Acerola-extract 80mg (ADH 105%)

Samenstelling: BIO paddenstoelenextract* BIO Acerola-extract*

Capsule: Hydroxypropylmethylcellulose.

* van gecontroleerde biologische landbouw

Algemeen: een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.

Kwaliteitsborging: Het poeder word in kwaliteitslaboratoria op kwaliteit en zuiverheid getest.