Wij willen altijd helpen, dat kunnen we ook niet helpen!

Wij willen altijd helpen, dat kunnen we ook niet helpen!

- Categories : Blog

 Deze reclameslogan is van de ANWB: “Wij willen altijd helpen, dat kunnen we ook niet helpen". Wij kunnen er echt niets aan doen, echt niet en helpen graag waar we helpen kunnen! Soms zelfs ongewild en dan zeggen we maar tegen elkaar dat we misschien wel een zaadje hebben gepland voor meer bewustwording van deze klant. Ergens een positieve wending aan geven biedt hoop!

 

What was next…

In opvolging van onze blog: Wij van WC-eend…. Hierbij het vervolg van de uiteenzetting van onze activiteiten. Gevalletje oorzaak en gevolg. Als laatste noemden wij onze verschillende kruidenmixen, maar tussen die ontwikkeling en het pijnprotocol gebeurde iets anders. Marlies kwam namelijk bij ons werken, om mij en Anouk te ondersteunen. Al jaren lag er een notitie met daarop “Emotiecode & bodycode” op mijn bureau. Ooit eens opgevangen en ik moest daar iets mee…. Zowel Marlies als ik hadden al de opleiding dierencommunicatie gedaan bij Symone Ottenvangers en wij beide zijn na jaren dit werk te doen meer invoelend geworden. Dit betekent dat je zintuigen meer zijn ontwikkeld en toegespitst op emoties en pijn van anderen, die wij dan persoonlijk mee kunnen voelen. Bij mens en dier.

 

Healing

Marlies had iemand ontmoet die werkt met de Emotiecode & Bodycode en daar was ze heel enthousiast over. Het is een Amerikaans systeem ontwikkeld door Dr. Bradley Nelson en het werkt met protocollen en kaarten. Een methode die ons op het lijf geschreven is en alles verwoord wat wij voelen en voor het oplossen van emotionele en lichamelijke blokkades kan zorgen. We hebben toen met z’n allen de opleiding gevolgd, maar vooral Marlies heeft hier een zeer verfijnd 6de zintuig voor ontwikkeld. Vanaf dag een waren haar ingevingen en de manier waarop ze hulp kan aanbieden spot on en zijn we de healing voor dieren en later ook humaan aan gaan bieden. Vaak zijn het paard en hun mens zo verbonden, dat emoties verweven zijn en beide baadt hebben bij een healing.

 

Verder helpen met communicatie

Zo zijn er al veel paarden rustiger, liever, minder bang, geaarder en meer zichzelf geworden, tezamen met hun mensen. Marlies is dan ook dol op haar werk, want het geeft veel voldoening. En zoals dat dan gaat kreeg ze meer prangende vragen van de paardeneigenaren en zo is het communiceren met dieren opgestart. Zowel schriftelijk als telefonisch kan Marlies antwoord geven op vragen die je aan je dier wilt stellen. Vaak zitten er hele mooie boodschappen in die ons dier ons wil toevertrouwen. Soms met een lach en soms met een traan.

 

Zwangerschapsverlof

Het is nu 16 november 2022 en over 5 dagen gaat Marlies met zwangerschapsverlof. Mocht je geïnteresseerd zijn in een healing of communicatie dan kun je die bestellen en alle bestellingen worden vanaf 20 maart 2023 op volgorde van binnenkomst weer verwerkt door Marlies. Even geduld dus…

 

Kennisconsult met dierenarts Anouk

Je kunt niet alleen je vragen stellen aan Marlies, maar ook aan Anouk! Anouk is o.a. instructrice, revalidatietrainer, afgestudeerd dierenarts en EDO Osteopaat, hoefbekapper en zadelpasser. Een wandelende encyclopedie dus! Heb jij brandende of ingewikkelde vragen, vage klachten bij je paard waar je niet uit komt of nood aan advies en iemand die meedenkt? Leg het voor aan Anouk en ze gaat voor je op zoek naar de juiste informatie.

 

E-books

Het is ook Anouk die het enorme onderzoek heeft gedaan naar PPID en het E-book PPID, ja of nee? heeft geschreven in opdracht van HorseComplete. Waarom? Omdat ik zelf meer wilde weten! Persoonlijk vind ik het need to know informatie voor iedereen die een paard met PPID heeft of paardenprofessional. Als je dit leest weet je er meer over dan een dierenarts ????. Ook heeft Anouk het E-book over zomereczeem geschreven, wat inzicht geeft waarom en waardoor paarden eczeem krijgen en wat je er aan kunt doen.

 

Ik wens jullie veel kennis en mentaal & fysiek gezonde paarden en pony’s toe.

 

www.horsecomplete.nl

 

Jente Driessen van HorseComplete

Share this content