Hoe bestel ik een kruidenmix?

4 STAPPEN VOOR HET BESTELLEN VAN EEN KRUIDENMIX

Aanmelden

Om te kunnen bestellen maak je een account aan met jouw gegevens en van je paard(en). Hier vul je alle gevraagde informatie in die wij nodig hebben voor het meten van een kruidenmix of andere meting. Elk nieuw paard of pony dat wij mogen verwelkomen wordt ontvangen met een gratis voermeting en advies ter waarde van €25,-.

Bestellen

Vervolgens bestel je een product, meting of kruidenmix op basis van de schofthoogte van je paard of pony. Een paard van 1.60m krijgt bijvoorbeeld een mix van 600 gram waar je ongeveer 5 weken mee doet. De mix bevat meestal tussen de 3 en 6 soorten kruiden. Deze wordt geleverd in een stevige zak met een sticker waarop de inhoud en het eventuele voedingsadvies terug te lezen zijn.

Meten & Mixen

Na binnenkomst van een meting of kruidenmix bestelling meten wij binnen 3 tot 7 werkdagen wat jouw paard nodig heeft. De kruidenmix wordt individueel voor jouw paard samengesteld en gemixt in ons ‘kruidenmagazijn’. Bij de kruidenmix krijg je ook een advies over aanvullende supplementen: verschillende vormen van magnesium, vitamines, enkele soorten oliën, etc.

Monitoren

Bij sommige paarden is er na een paar weken al verandering te zien, bij anderen duurt dat langer, afhankelijk van de ernst en complexiteit van de problemen. De keuze van kruiden geeft een indicatie van waar jouw paard ondersteuning bij nodig heeft, deze kun je nalezen in de Kruidenwiki op onze website. Deze behoefte zal in 4-5 weken veranderen, waardoor het paard na 5 weken toe is aan een nieuwe combinatie van kruiden.