Meten van de voeding

Waarom een voermeting?

De problemen rondom voeding van paarden kunnen groot zijn. Vooral op grote stallen krijgen alle paarden hetzelfde te eten, zonder dat er gekeken wordt naar de specifieke behoeften van het individuele paard of pony. Paarden krijgen fysieke of mentale klachten die kunnen voortkomen uit een verkeerd voermanagement, waarvan veel problemen makkelijk opgelost kunnen worden door uitgebalanceerde voeding. Er zijn ook zoveel verschillende soorten paardenvoer en supplementen op de markt, waardoor het moeilijk is om te kiezen en er veel vragen uit voortkomen.

 

Antwoord krijgen op de volgende vragen:

  • Welk product past nou het beste bij jouw individuele paard of pony?
  • Wat heeft mijn paard nodig en wat juist niet?
  • Hoeveel heeft mijn paard daar per dag van nodig op dit moment?
  • Past mijn voermanagement wel bij mijn paard?
  • Is de verhouding tussen ruwvoer en krachtvoer in balans?
  • Heeft mijn paard wel krachtvoer nodig?
  • Welke tekorten moeten er aangevuld worden?

Wij kunnen dit met een voermeting voor je testen en je vragen beantwoorden!

 

Paardenvoeding op maat!

In ons assortiment van meer dan 300 testers hebben wij een grote verzameling van verschillende merken en soorten paardenvoer en supplementen die wij gebruiken om te meten welk product het meest geschikt is voor jouw paard. Zo kun jij jouw voermanagement perfect aanpassen op je paard!

 

Opsturen van testers

Mochten wij het soort paardenvoer wat jij wil laten testen niet hebben, dan vragen wij je om dat op te sturen naar HorseComplete. Vermeld bij de tester je naam, de naam van het paard en het merk en/of soort paardenvoer, ruwvoer of supplement. Van het voer of supplement hebben wij maar weinig nodig, tussen de 2 en 10 gram, dat is voldoende. Heb je vragen hierover, neem dan contact met ons op.

Wij zijn er altijd blij mee om onze verzameling te kunnen vergroten!

 

Informatie nodig

De voermeting kun je alleen bestellen als je een account aanmaakt, zodat we van voldoende informatie over je paard zijn voorzien. De gegevens hebben wij nodig om je paard of pony te kunnen testen op onze eigen werkplek. Nieuwe klanten die een kruidenmix bestellen krijgen altijd een gratis voermeting van € 25,- erbij! Wil je tussendoor de voeding van je paard laten testen, dan kun je bij de bestelling van de kruidenmix er een extra voermeting van € 7,50 bij bestellen.

Mochten wij alarmerende test resultaten uit de meting van het paard krijgen, dan verwijzen wij je door naar een dierenarts.