Puur Pollen 50 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Puur Pollen 50 ml

€ 15,28

€ 15,28 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Paarden kunnen in het lente seizoen last hebben van pollen in de lucht. Puur pollen bevat verdunningen van alle veel voorkomende gras- en plantensoorten. Het helpt met het verzachten van de luchtwegen, een gevoelige huid en ondersteunt het herstellend vermogen.

Dosering:

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft:
De optimale dosering is gedurende de eerste drie weken één keer per vijf dagen een dosis. Daarna één keer per drie weken een dosis tot het einde van het pollenseizoen.

Paard: 15-20 druppels

1 ml = 20 druppels

Dit product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Voor een optimaal resultaat dient dit product te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten. Geef Puur Pollen gedurende het pollenseizoen. 

Puur pollen kan in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Let wel op tijdens dracht en lactatie, overleg dan met uw dierenarts. In het begin van het innemen kan er een kortdurende verergering worden waargenomen. Dit geeft aan dat het paard op het middel reageert. Mocht deze verergering hinderlijk zijn dan de dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna rustig opbouwen. 

Het product bewaren op kamertemperatuur, droog en buiten direct zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden. 

Samenstelling:

Verdunde extracten van grassen en stuifmeel van onder andere acacia, berk, beuk, bijvoet, doddegras, eik, Engels raaigras, es, ganzenvoet, gerst, guldenroede, haver, hazelaar, hop, iep, linde, maïs, madeliefje, olijfboom, paardenbloem, populier, rogge, tarwe, vlier, wilg, zachte haver en zwenkgras. Alcohol 20% v/v.