Greenvalley Happy Skin Huidspray 1 liter
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nieuw

Greenvalley Happy Skin Huidspray 1 liter

€ 28,93

€ 28,93 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Happy Skin Huidspray

Happy Skin Huidspray, een spray op natuurlijke basis voor paarden en pony’s met huidproblemen. Het ondersteunt het herstel van de geprikkelde huid en maakt het paard door de geur minder aantrekkelijk voor muggen en insecten. Hierdoor vermindert de kans op beten van de culicoide mugjes (knutten) die jeuk veroorzaken. De Huidspray helpt tevens bij het herstel van de wondjes.

 

Gebruik Happy Skin Huidspray

Behandel je paard gedurende de periode dat de muggen actief zijn. Deze periode is van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar. Spray je paard in deze periode, minimaal 1-2  keer per week helemaal in, dit is afhankelijk van het weer en de insectendruk. Masseer de spray goed in op gevoelige plekken, zoals staart, manen, oren, onderkant van de buik, koker en uier. Let wel, goed schudden voor gebruik!

 

Werkzame stof Happy Skin Huidspray

·        Specifieke en wetenschappelijk onderbouwde combinatie van plantaardige vetzuren en monoglyceriden;

·        Uitvoerig getest bij verschillende paardenrassen, gehouden onder verschillende omstandigheden;

·        De combinatie van bovenstaande heeft een afwerend effect op muggen, vermindert jeuk en verzacht en verzorgt de huid.

·        Geselecteerde vetzuren en monoglyceriden afkomstig van kokosolie, emulgatoren (E432, E433), propyleenglycol en pepermuntolie.

 

Paarden met angst voor het geluid van een spray of spuitbus

Bij dit product wordt een handig doseerdopje geleverd. Het dopje zet je op de flacon en daarmee kun je de vloeistof tussen de manen en staart aanbrengen en inmasseren. In de praktijk blijkt dit een goede oplossing te zijn voor paarden die een spray spannend vinden. Veel gestelde vragen over de Happy Skin producten, staan in deze blog.

 

Waarschuwing

·        Alleen voor uitwendig gebruik;

·        Vermijd contact met de ogen;

·        Bewaren bij kamertemperatuur;

·        Buiten bereik van kinderen houden.

 

Advies

Hierbij in het kort wat ons advies is bij paarden met huidproblemen ook wel zomereczeem of SME genoemd.

 

·        Happy Belly Solid zorgt voor een gezonde én goed werkende darm, hiermee verbeter je het immuunsysteem waardoor allergische reacties kleiner worden. De huidproblemen bij je paard zijn namelijk vaak een allergische reactie.

·        Happy Skin Huidspray 2 x per week hele paard in sprayen, maak een onzichtbare eczeemdeken met de spray. Dit voorkomt dat diverse soorten muggen en met name de knut in de buurt van je paard komen;

·        Dagelijks de gevoelige plekjes behandelen met de Happy Skin Huidspray, dit weert knutten en verzorgt eventuele wondjes;

·        Is er toch een wat groter wondje ontstaan, dan gebruik je de Happy Skin Huidgel.

·        De Happy Skin Buzz Off, is meer een insectenwerende spray.