Mycopower bio Reishi paddenstoelen extract
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mycopower bio Reishi paddenstoelen extract

€ 30,27

€ 30,27 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Mycopower Biologisch Reishi extract met sterk geconcentreerde polysachariden in een praktische capsulevorm.

Geconcentreerde polysachariden van biologisch Reishi extract in combinatie met vitamine C ondersteunen uw gezondheid. Mycopower vitale paddenstoelenextracten bevatten 20 keer de concentratie van paddenstoel-typische polysachariden in vergelijking met het gebruik van conventioneel poeder.

Beschrijving

Mycopower Bio Reishi - Ganoderma Lucidum - Gesteelde Lakzwam 

Deze Mycopower paddenstoel is een vegetarisch en glutenvrij voedingssupplement en draagt het Europese ECO BIO keurmerk. De bijzonder geliefde Reishi is verkrijgbaar in poeder capsules en als extract capsules.

Herkomst, groei en gebruik van de Reishi paddenstoel

De lakzwam is een mooie paddenstoel die groeit op bomen en hout. De Reishi paddenstoel heeft een opvallend uiterlijk, het vruchtlichaam is geheel bedenkt met een glanzende harslaag. Na de oogst wordt hij traditioneel gedroogd, vermalen en als thee gebruikt. In Azië wordt Reishi al duizenden jaren als heilzame paddenstoel enorm gewaardeerd en naast zijn medische waarde ook als gelukssymbool gebruikt. Tegenwoordig wordt hij nagenoeg alleen nog gekweekt voor medisch gebruik. Vanwege de stevige consistentie wordt de Reishi in Europa voornamelijk geconsumeerd als Reishi extract of Reishi poeder.

Als typische boomschimmel geeft de glanzende Reishi de voorkeur voor loofbomen en kan daarom goed op boomstammen worden gekweekt. Als saprobiont gebruikt hij dode organische stoffen als voedsel en draagt zo bij tot een gesloten kringloop in het ecosysteem. In de traditionele Chinese geneeskunde wordt hij als ‘koning van de paddenstoelen’ of als ‘onsterflijkheidspaddenstoel’ gezien. Daarmee wordt zijn brede potentieel al duidelijk, dat vooral terug te voeren is op de polysachariden en tripertenen. Analyses van de ingrediënten laten zien dat de gesteelde lakzwam een groot arsenaal aan medisch interessante ingrediënten bevat.

Ingrediënten

Reishi bevat talrijke vitaminen en mineralen zoals magnesium, calcium, zink, ijzer en andere vitale stoffen. Bovendien blijkt uit een analyse van de bestanddelen dat de Reishi bijzonder rijk is aan polysachariden, met name in de voor de paddenstoel kenmerkende hoogwaardige bèta-glucanen (een bijzondere vorm van polysachariden). Veel van deze ingrediënten zijn van vitaal belang voor een menselijk organisme en dat maakt de Reishi een waardevol voedingssupplement. Tot nu toe zijn al meer dan 130 verschillende triterpenen geïdentificeerd in de Reishi. Vele daarvan zijn enorm actief en hebben belangrijke biologische functies. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de licht bittere smaak van Reishi.

Polysacharidengehalte: 30%

Reishi extract capsules

Sterk geconcentreerde dosering door extractie met 30% polysachariden in combinatie met een extra dosis vitamine C vanwege de toevoeging van acerola-extract. Bevat 350 mg paddenstoelenextract en 20 mg acerola-extract per capsule.

Dosering: 2x daags twee Reishi extract capsules met water bij de maaltijd innemen.

Inhoud: 60/120/240 capsules à 350 mg

Per dagdosering (4 capsules):

BIO paddenstoelenextract 1400mg

Polysachariden 420mg

BIO Acerola-extract 80mg (ADH 105%)

Samenstelling: BIO paddenstoelenextract* BIO Acerola-extract*

Capsule: Hydroxypropylmethylcellulose.

* van gecontroleerde biologische landbouw

Algemeen: een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.

Kwaliteitsborging: Het poeder word in kwaliteitslaboratoria op kwaliteit en zuiverheid getest.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...