Equi SkinRelief kruidenthee
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Equi SkinRelief kruidenthee

€ 9,17

€ 9,17 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Thee voor gebruik op de huid

Inhoud: 200 gram gedroogde kruiden

1 eetlepel/5 gram op 1 liter of 2 eetlepels/10 gram op 3 liter (voor wassen/spoelen van grote gebieden). Laat de thee 30 minuten trekken in gekookt en iets afgekoeld water (85 graden). Voor extra sterke werking kun je de thee tot 12 uur lang afgedekt laten staan. Zeef voor gebruik de grote delen uit de thee met een keukenzeef, filter of doek. (De overgebleven kruiden kun je aan je paard voeren.) Bewaar de thee maximaal 2 dagen in een afgesloten fles of pot.

Je kunt de thee gebruiken bij kale plekjes, verzachten van de geprikkelde of gevoelige huid door bijv. insectenbeten, zuiveren van de huid.

Dompel een watje in de thee of gebruik een spuitje om kleine plekjes te behandelen, gebruik een schone spons of doek voor het wassen van grotere gebieden, of doe de thee in een sprayfles. Zorg dat je de huid goed nat maakt. Deze thee is alleen bedoeld om de huid te ondersteunen, er zit geen insectwerende werking aan. Zorg dus dat je je paard op een andere manier beschermt tegen insecten. Met dit zakje thee kun je 20 tot 40 dagen behandelen afhankelijk van de gebieden die behandeld moeten worden.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...