HorseFlex Natuurlijk Vitamine E 270 gram
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

HorseFlex Natuurlijk Vitamine E 270 gram

HorseFlex Natuurlijk Vitamine E is een supplement ter ondersteuning van de spieren en spierstofwisseling. Het bevat de hoogste kwaliteit natuurlijk vitamine e (RRR-alpha-tocoferol) met MSM zonder toevoeging van selenium, dit wordt beter opgenomen dan een synthetische vorm van vitamine E.

Het ondersteunt de afvoer van spierafvalstoffen (zoals melkzuur), een goed immuunsysteem, het zenuwstelsel en draagt bij aan een gezonde spierfunctie en vruchtbaarheid. De behoefte aan Vitamine E verschilt per paard. Hoe zwaarder de training, hoe meer vitamine e ze nodig hebben. Ook drachtige merries en opgroeiende paarden kunnen een grotere behoefte hebben aan Vitamine E. 

Wanneer paarden op het land staan krijgen ze vitamine e binnen door het gras, maar wanneer ze niet op het land staan kan dit leiden tot een tekort. De gevolgen van een vitamine e te kort kunnen leiden tot symptomen van spierschade en vetontsteking. Dit kan je herkennen aan stijfheid, spierpijn en lang(er) herstel na een intensieve training.

Wanneer een paard behoefte heeft aan meer vitamine E zullen ze hiervoor kiezen bij een kruidenmeting en komt dit bij adviezen te staan. Mocht je paard hiervoor kiezen zullen wij contact met je opnemen of je dit product er gelijk bij wilt bestellen zodat je niet twee keer voor verzendkosten hoeft te betalen. Wij hebben ervoor gekozen dit supplement te verkopen om onze klanten nog beter te dienen n.a.v. de metingen van de kruiden en supplementen bij een bestelling van een kruidenmix. 

 

Dit product kan eenvoudig over het voer gegeven worden.
Je mag het poeder eventueel bevochtigen zodat het niet uit de bak geblazen wordt.

Paard of pony tot 350kg: 4,25 gram – 3/4 maatschepje per dag.

Paard boven 350kg: 8,5 gram – 1,5 maatschepje per dag.

Een dagdosering van 8,5 gram bevat 2457 IE Vitamine E

 

Samenstelling per 100 gram:
Methylsulfonylmethaan (MSM) 72g, Vitamine E 28g

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine E 3a700 (RR-Alpha-Tocoferol) 338.800 IE/KG

Analytische bestanddelen:
Zwavel 34,1%

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...