HorseFlex Natuurlijke Vitamine E + Selenium 272 gram
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HorseFlex Natuurlijke Vitamine E + Selenium 272 gram

€ 26,47

€ 26,47 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Pot of emmer: De maatlepel kun je vinden in de pot of emmer. Door het versturen kan de maatlepel in de poeder zakken.

Natuurlijke Vitamine E + Selenium is een supplement ter ondersteuning van de spierfunctie, spieropbouw en spierstofwisseling voor paarden. Het bevat de hoogste kwaliteit natuurlijke vitamine R (RRR-alpha-tocoferol) + selenium. 

Vitamine E ondersteunt de natuurlijke afvoer van afvalstoffen in de spieren, een goede spierfunctie, het zenuwstelsel en de vruchtbaarheid. De selenium draagt bij aan de bescherming van cellen en ondersteunt het immuunsysteem. Sportpaarden, drachtige merries en opgroeiende paarden hebben vaak meer behoefte aan vitamine E. Het is een goede aanvulling voor paarden die regelmatig intensief getraind worden. Dit product bevat de natuurlijke vorm van Vitamine E en dit wordt beter opgenomen door het lichaam dan een synthetische vorm.

Wanneer paarden op het land staan krijgen ze vitamine e binnen door het gras, maar wanneer ze niet op het land staan kan dit leiden tot een tekort. De gevolgen van een vitamine e te kort kunnen leiden tot symptomen van spierschade en vetontsteking. Dit kan je herkennen aan stijfheid, spierpijn en lang(er) herstel na een intensieve training.

Wanneer een paard behoefte heeft aan meer vitamine E zullen ze hiervoor kiezen bij een kruidenmeting en komt dit bij adviezen te staan. Mocht je paard hiervoor kiezen zullen wij contact met je opnemen of je dit product er gelijk bij wilt bestellen zodat je niet twee keer voor verzendkosten hoeft te betalen. Wij hebben ervoor gekozen dit supplement te verkopen om onze klanten nog beter te dienen n.a.v. de metingen van de kruiden en supplementen bij een bestelling van een kruidenmix. 

Dosering

Dit product kan eenvoudig over het voer gegeven worden. Je mag het poeder eventueel bevochtigen zodat het niet uit de bak geblazen wordt. Dit product kan blijvend worden gegeven. Geschikt voor dragende en zogende merries.

Pony <350kg: 4,25 gram – 3/4 maatschepje per dag.

Paard >350kg: 8,5 gram – 1,5 maatschepje per dag.

 

Samenstelling:
Methylsulfonymethaan (MSM), Natuurlijke Vitamine E, Natrium seleniet

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine E 3a700 (RRR-Alpha-Tocoferol) 336.380 IE/kg, Natrium seleniet 3b809 – 7000 mg/kg (70mg/kg selenium)

Analytische bestanddelen:
Zwavel 34,1%

 

Zorg dat het product goed gesloten en droog bewaard wordt.
Buiten bereik van kinderen houden.
Niet gebruiken na de op het etiket vermelde uiterste datum.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...