Mastic Horse Treatment 120 gram (kuur 4 weken)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mastic Horse Treatment 120 gram (kuur 4 weken)

€ 39,40

€ 39,40 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Natuurlijk voedingssupplement voor paarden, samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten; Chios Mastiek en Inuline. Beschermt de maagwand en heeft een maag verstevigende invloed.

  • voor een goede darmflora
  • ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad
  • geschikt voor langdurig gebruik

Het Mastic Horse supplement in poedervorm is 100% natuurlijk en het kent geen bijwerkingen en tast de zuurgraad van het maagzuur niet aan, zodat de spijsvertering niet wordt verstoord. Je kunt het poeder gemakkelijk door de brokken, muesli of nog beter door de slobber heen doen.

Inhoud van de pot is 120 gram en met een gemiddelde dosering van 3 gram per dag genoeg voor zo’n 6 weken dagelijkse toepassing. Voor een optimaal resultaat en een goede zuurgraad voor de maag, wordt aanbevolen de Mastic Horse Treatment 4-6 weken te geven. Bij duidelijke symptomen raden we aan om de eerste vijf dagen 5-7 gram te geven en daarna over te gaan op 3 gram per dag. Daarnaast kan het supplement ook gegeven worden rondom stressvolle situaties, zoals transport of wedstrijden. De praktijk leert dat het dagelijks geven van een onderhoudsdosering van 3 gram per dag de maag ontziet. Bij elke bestelling wordt een maatlepeltje bijgevoegd waarmee je exact 3 gram kan afmeten.

Bewaarvoorschrift: Koel bewaren! In een warme omgeving wordt de hars kleverig en kan zich klontvorming ontwikkelen. Dit is eenvoudig op te lossen door de Mastic Horse enige tijd in de koelkast te zetten en daarna met een vorkje weer los te maken. Samenstelling: 60% Chios Masticha en 40% inuline.