Phytonics Gluco balance
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Phytonics Gluco balance

€ 59,17

€ 59,17 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Phytonics Glucobalance ondersteunt een gezonde suikerstofwisseling. 

Dit kan worden ingezet bij een overmaat aan suikers en zetmeel opgenomen uit de voeding in gras en hooi. Ondersteunt een goede functie van de pancreas en darmen en draagt bij aan gezonde hoeven, staart en manen. 

Dosering
Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, eerste week twee keer daags:

Paard   1 maatschep
Pony    3/4 maatschep
Verlaag de dosering na de eerste week naar één maal daags.
1 maatschep bevat circa 8 gram

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Sommige dieren kunnen bij de start van de behandeling een kortdurende verergering krijgen of anderszins heftig reageren. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.