HorseFlex Natuurlijke Silicium 250 gram
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HorseFlex Natuurlijke Silicium 250 gram

€ 31,88

€ 31,88 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

HorseFlex Natuurlijke Silicium is een supplement voor paarden ter ondersteuning van de botten, pezen, hoeven, vacht en het kraakbeen. Silicium is een spoorelement (ook bekend als kiezelzuur) en een belangrijke bouwstof voor onder andere het bindweefsel en kraakbeen. Ook speelt het een belangrijke rol bij de gezondheid van de huid, vacht en de hoeven. Silicium komt voor in verschillende natuurlijke bronnen zoals bamboe, waar ook de HorseFlex Natuurlijke Silicium voor 75% uit bestaat. Naast silicium bevat het product ook msm, hyaluronzuur en andere sporenelementen zoals ijzer, calcium, betaïne en choline. 

Silicium kan gegeven worden voor ondersteuning van het bewegingsapparaat, een gezonde huid, sterke hoeven, botten kraakbeen en voor paarden die de behoefte hebben om zand te eten. 

Dosering

HorseFlex Natuurlijke Silicium kan eenvoudig over het voer gegeven worden. Je mag het eventueel licht bevochtigen zodat het poeder niet uit de bak geblazen wordt. Ook kan het goed gemengd worden door een beetje olie. 1 maatlepel bevat ca. 5 gram.

Pony < 350kg: 2,5 gram per dag.

Paard > 350kg: 5 gram per dag.

Samenstelling

Silicium uit bamboe, Methylsulfonylmethaan, Hyaluronzuur.

Nutritionele toevoegingsmiddelen:

Silicium uit bamboe (75%) 995 g/kg

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit: 1,1 %

Ruw vet: <0,3 %

Ruwe celstof: 2,2 %

Ruwe as: 78,6 %

Vocht: 4,1 %

Natrium: <0,04 %

Calcium: 300 mg/kg

Fosfor: 26 mg/kg

Zorg dat het product goed gesloten en droog bewaard wordt. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken na de op het etiket vermelde uiterste datum

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...