Deel 2: Wat zouden onze paarden zeggen als ze konden praten?

Gepost: 18-02-2021 - Categoriën: Blog

Tijdens het meten van de kruiden zijn we op een bepaalde manier aan het communiceren met jouw paard en krijgen we veel informatie binnen. Om nog beter een beeld te krijgen van wat je paard te vertellen heeft, ben ik in het leven geroepen bij team HorseComplete. Tadaa!!

Met trots kan ik vertellen dat je vanaf nu ook kunt kiezen voor een communicatie consult met jouw dier! Dit naast wat we allemaal al aanbieden, zoals de kruidenmix, Natural Equireliefmix, voermeting, supplementen, pijnmeting en de healing op afstand. Hoe dat gaat en wat dat toevoegt aan het algehele plaatje lees je hieronder, veel plezier!

Communiceren met dieren

Leuk dat je dit blog gaat lezen, heb je deel 1 al gelezen (Deel 1: Wat kan een healing voor jouw paard betekenen? (horsecomplete.nl))? Wellicht goed om dit eerst te doen, zodat er eventuele vragen al beantwoord worden. In het eerste blog ga ik in op de healing die we toepassen, hoe dat in zijn werk gaat, wat dat voor toegevoegde waarde heeft en er komt al klein stukje naar voren waar dit blog uitgebreid over zal gaan…..

Graag introduceer ik de nieuwe dienst binnen HorseComplete: Communiceren met dieren. Dit staat los van de kruiden en healing, maar is tegelijk ook van toegevoegde waarde. Je paard mag hierin alles ‘zeggen’  wat hij of zij wil. Ondanks dat het consult over jouw dier gaat, kan er ook informatie vrijkomen wat te maken heeft met jou als eigenaar. Een dier zal altijd in liefde praten over zijn of haar mens, maar weet daarin soms wel een gevoelige snaar te raken. Het is bekend dat een dier (net als een kind) een mens kan spiegelen en dat dit naar voren kan komen in de informatie die vrijkomt bij een consult.

Informatieoverdracht

Op het moment dat ik me installeer achter de computer, mij richt op de foto van het dier, met de naam en de geboortedatum, stroomt de informatie vrijwel direct door me heen. Soms is het ook zo dat een afstemming gepland is en ik de energie van het dier al een tijdje bij me voel. Het kan ook zijn dat een paard staat te trappelen van ongeduld om zijn of haar verhaal te mogen doen. Dit is per dier heel wisselend. De informatie die via het telepathische contact vrijkomt, kan op verschillende manieren bij mij binnen komen: * via woorden * via beeld * via emoties * via gevoelens * via mijn lichaam (pijn/ warmte /kou/etc.) * via flitsen.

Van dier naar papier

Alles wat er tijdens een consult doorkomt, zet ik op papier. Soms zijn dit dus letterlijk de woorden die binnenstromen, net als dat ik naar een mens zou luisteren. Als er via beelden dingen binnenkomen, vertaal ik dat naar woorden, zodat het beeld duidelijk is voor diegene die het verslag leest. Mijn lichaam reageert door het geven van signalen, mijn lichaam is dan als het ware een doorgeefluik van het lichaam van jouw paard. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in hoofdpijn, pijn in de schouder, misselijk gevoel, opspelende darmen etc.

Krijgen we altijd alles te weten?

Het contact maken via deze weg laat dingen zien die, soms (nog) niet begrijpbaar zijn. Soms vallen de kwartjes later pas en soms zijn de dingen symbolisch bedoeld. Een dier vindt het al heel fijn om gehoord te worden is mijn ervaring en dat werkt al helend. Ik ben een boodschapper en kan dingen niet afdwingen. Een dier heeft een eigen wil en een eigen weg en dit zal ik te allen tijde accepteren en respecteren. Wel kan ik het dier uitleggen waarom de dingen gaan zoals ze gaan, om hier meer begrip voor te krijgen vanuit het dier. Ook bepaalt het dier zelf wat het wil delen en hoeveel. Soms zijn het 2 A4tjes vol maar het kunnen er ook 4 zijn!

 

Communiceren met dieren in combinatie met een Healing

Vanuit de communicatie met jouw dier kan er ook informatie vrijkomen waardoor ik aanvoel dat het toepassen van een healing Healing op afstand voor dieren, 1ste consult (horsecomplete.nl) een hele mooie toevoeging kan zijn. Het kan zijn dat ik aanvoel dat er ergens een blokkade/ emotie vast zit, of dat het dier mij dit als het ware laat zien. Dit koppel ik altijd eerst terug naar de eigenaar, voor we daarmee verder gaan. Wederom is hier toestemming voor nodig vanuit de eigenaar.

 

Het kan ook zijn dat er tijdens het geven van een healing meer informatie vrijkomt. Ook hierbij geldt dat de informatie wederom op diverse manieren binnen kan komen, dus door woorden, beelden, gevoelens en emoties. Het is niet dat dit altijd gebeurd, het ene dier heeft hier ook meer plezier in dan het andere. Afhankelijk wat voor paard je hebt (denk aan: extrovert/ introvert, elementen aarde, vuur, water, metaal, lucht en zo zijn er nog meer type paarden te noemen.)

Soms is de informatie niet relevant voor een dier en wel voor de eigenaar, daarbij respecteer ik altijd de keuze van het dier. Wij als mens willen vaak dingen met ons hoofd (denken) snappen, terwijl dat voor een dier soms helemaal niet relevant is. Dit kan soms tot frustratie leiden, maar mijn ervaring is, dat een dier echt heel goed weet hoe alles in elkaar steekt!

 

Communiceren met dieren in combinatie met een kruidenmix op maat

Tijdens een meting van een kruidenmix op maat, komt het communiceren met dieren ook van pas. Zoals ik je in het 1e blog vertelde komt er geregeld al meer informatie binnen tijdens het meten.  Dit zijn dan geen hele verslagen, soms zijn het losse woorden, beelden en soms is het ook een bepaald gevoel, dat een paard of heel lekker in z’n vel zit, of juist wat verdrietig voelt of pijn ervaart. Het kan ook zijn dat ik tijdens een meting aanvoel dat het ‘probleem’ waar de eigenaar tegenaan loopt niet iets fysieks is, maar iets mentaals. In dat geval komt de healing dan weer goed van pas. Soms zegt een paard letterlijk bij het meten van de kruiden: Nee, dit vind ik echt niet lekker, of ik krijg al door voor welk kruid hij of zij gaat kiezen, dit bevestigt de biotensor dan nog eens extra!

Aanvragen van een afstemming met jouw dier.

Ben je dus heel benieuwd wat jouw dier je te vertellen heeft en/of heb je specifieke vragen? Via de webshop Paardencommunicatie consult met Marlies (horsecomplete.nl)  kan je heel gemakkelijk een aanvraag doen. Daarnaast stuur je een mail met vragen of opmerkingen en een duidelijke foto met naam en geboortedatum erbij.

Ik vertaal met liefde de boodschap van jouw dier naar jou.

Heb een mooie dag!

Groet Marlies Schouten

Delen