Paardencommunicatie consult met Marlies

Paardencommunicatie consult met Marlies

€ 60,00
Inclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Heb jij brandende of ingewikkelde vragen aan je paard, of heeft je paard raar gedrag of zijn er andere dingen waar je niet uit komt? Is er nood aan advies en iemand die meedenkt? Leg het voor aan Marlies en ze gaat voor je op zoek naar de juiste informatie samen met jouw paard of pony. Deze service bestel je gewoon in de webshop van HorseComplete. Kies bij verzending voor afhalen, zodat je geen verzendkosten betaald. Je hebt tijdens/na je bestelling drie opties:

  • Je schrijft je vraag/ vragen/ opmerkingen in tijdens het bestelling in het vakje "schrijf een bericht".
  • contact via de mail, dit is handig wanneer je een complex verhaal hebt zodat je het rustig en duidelijk kunt opschrijven naar marlies@horsecomplete.nl
  • contact via de telefoon of What's App, om direct je vragen te kunnen stellen en (zo mogelijk) direct antwoord te krijgen op 06-49079207.

Bij alle opties geldt: Graag een duidelijke foto mailen o.v.v. naam van je paard of pony naar marlies@horsecomplete.nl

Marlies wil graag een volledig beeld van het paard en/of probleem hebben, liever meer dan minder informatie dus! Om te bestellen moet je eerst een account aanmaken en het paard toevoegen op de website, net als bij de kruidenmixen. Vul de informatie hier zo volledig mogelijk in.  Zodra de bestelling is geplaatst kan je het verslag binnen 2á 3 weken via je mail verwachten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...