Extra voermeting

Voermeting controle extra (alleen na eerdere voermeting icm een kruidenmix bestelling)

€ 7,50
Inclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

De extra voermeting bestel je samen met een kruidenmix wanneer je het huidige voer wilt laten controleren of wellicht ander voer voor je paard wil. Je krijgt dan antwoord op de volgende vragen of de vraag die jij zelf erover hebt gesteld. Deze vragen kun je noteren in het tekstvlakje in de bestelling.

  • Is het voer nog geschikt voor mijn paard of de pony?
  • Zo nee, welk voer zou nu beter passen? Wat zijn de alternatieven?
  • Zo ja, klopt de hoeveelheid per dag nog? Of hoeveel is er per dag nodig?

In ons assortiment van testers hebben wij een grote verzameling van verschillende merken en soorten paardenvoer en supplementen die wij gebruiken om te meten welk product het meest geschikt is voor jouw paard. Hieronder vind je daarvan een lijst.

Mocht het soort paardenvoer wat jij wil laten testen er niet tussen zitten dan vragen wij je om dat op te sturen naar HorseComplete. Wij zijn altijd blij om onze verzameling te kunnen vergroten. Vermeld daarbij jouw naam, de naam van het paard en het merk en soort paardenvoer of supplement. Van het voer of supplement hebben wij maar weinig nodig, tussen de 2 en 10 gram, dat is voldoende. Heb je vragen hierover, neem dan contact met ons op.

Scroll naar beneden om de lijsten met het assortiment paardenvoeding, reguliere supplementen en vitamines en mineralen te downloaden.