Enkelvoudige kruiden tincturenmeting
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Enkelvoudige kruiden tincturenmeting

€ 21,90

€ 21,90 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Enkelvoudige kruidentincturen zetten wij in wanneer een paard of pony een moeilijke eter is of gedroogde kruiden niet lust om welke reden dan ook. Om ze toch te kunnen helpen waar nodig is, kun je de kruiden nu op basis van een tinctuur, dus in druppelvorm of milliliters, geven. Zo kun je toch die specifieke ondersteuning blijven geven die ze vaak zo nodig hebben. Bij de eerste kruidenmeting ontvang je een gratis voermeting t.w.v. €27,50 als welkomscadeau. 

Een flesje met een kruidentinctuur bevat 50 ML. Met de combinatie van de gekozen kruidentincturen doe je ongeveer 4 tot 6 weken mee afhankelijk van hoe groot jouw pony of paard is en hoeveel druppels of milliliter er nodig zijn. Er zijn ook 100 ML flesjes, maar tenzij wordt aangegeven dat je die wel nodig hebt, is 100 ML te veel.

Wij gebruiken enkelvoudige kruidentincturen (simplexen), zodat het paard zelf de keuze heeft welke kruiden er nodig zijn. In een complex zijn deze al samengesteld en daar kunnen kruiden in zitten die het paard niet nodig heeft of zelfs te veel voor hem zijn (schadelijk).

Wij meten de kruiden uit net zoals bij de gedroogde kruidenmixen en daarvan ontvang je in je account bij "Mijn paarden", kiezen voor" bekijken" bij het paard, een PDF document met daarop alle meetgegevens en een uitleg (verhaaltje) erop waar de kruiden en supplementen voor dienen. Je kunt dit zien als een recept en daarmee kun je de tincturen en supplementen zelf aanschaffen bij een van de aangegeven webshops in het document. Omdat het aanbod steeds veranderd, hebben wij niet een bepaalde webshop of onze webshop waarin wij de tincturen kunnen aanbieden helaas. Enig onderzoek zelf waar de gekozen tincturen het beste verkrijgbaar zijn is noodzakelijk. 

Je kunt het gemeten aantal druppels of milliliters over het voer geven of in een spuitje of boterham. Wij zijn totaal geen fan van het geven van brood, maar een stukje brood is vaak wel effectief. 

Deze meting kun je alleen bestellen als je een account aanmaakt voor jouw paard of pony. De gegevens hebben wij namelijk nodig om jouw paard te kunnen meten op onze eigen werkplek en een dossier bij te houden van welke tincturen en supplementen er gekozen zijn.

Disclaimer: Wij zijn alleen verantwoordelijk voor de meting van de kruidentincturen en ons advies en niet voor het gebruik of hoe er wordt omgegaan met het advies of voor de door de klant zelf aangeschafte tincturen.