Healing op afstand voor dieren eerste consult
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Healing op afstand voor dieren eerste consult

€ 37,19

€ 37,19 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Soms is het zo dat je er gewoon niet uitkomt, vreemde klachten die terugkeren, wat je ook doet, wat je ook toepast. Dan kan het zijn dat je paard een blokkade heeft, fysiek of emotioneel.

Door middel van het toepassen van de Emotion Code en/ of de Body code, kunnen we blokkades opsporen en deze weghalen. Dit gebeurd op afstand. De Body Code en de Emotion Code zijn energetische healing technieken die het mogelijk maken emoties die verstrikt zijn geraakt te traceren en vrij te maken. Verstrikte emoties komen voort uit negatieve gebeurtenissen in het verleden en zijn schadelijk voor de gezondheid van het biologische en energetische systeem. Ze kunnen depressies en angsten veroorzaken en je afsnijden van liefde en geluk, waardoor het paard zich niet verbonden voelt met zichzelf, anderen en de wereld om haar of hem heen. Omdat verstrikte emoties bestaan uit energie, net zoals de rest van het lichaam, beïnvloeden ze ook het fysieke lichaam en kunnen ze pijn en ziekte veroorzaken. Het bevrijden van verstrikte emoties zorgt voor de juiste voorwaarden voor het lichaam om te kunnen helen, waardoor fysieke en mentale problemen kunnen verdwijnen of aanzienlijk draaglijker kunnen worden.

Om de blokkades op te sporen kan je dit artikel in je webshop toevoegen. Je kiest bij verzending voor afhalen, zodat je geen verzendkosten betaald.

-> Je mag je verhaal doen via de mail, stel de vragen die je hebt, en stuur een duidelijke foto mee van je paard, waarop de ogen goed zichtbaar zijn, dit mag je sturen naar: renee@horsecomplete.nl

-> de terugkoppeling krijg je via What's App, via een gesproken bericht, hierin hoor je welke blokkades er gevonden zijn en hoeveel vervolgsessies er nog nodig zijn.

Per keer kan ik 10 blokkades wegnemen, zo blijft het draaglijk voor het paard. Bij elk vervolgconsult ontvang je altijd een terugkoppeling van ons.

Na een behandeling kan het zijn dat je paard wat mat is, veel water wil drinken, dit kan een aantal dagen duren, dit is normaal

We willen graag een volledig beeld van je paard en/of probleem hebben, liever meer dan minder informatie dus! Om te bestellen moet je eerst een account aanmaken en het paard toevoegen op de website, net als bij de kruidenmixen. Vul de informatie hier zo volledig mogelijk in.  Zodra de bestelling is geplaatst kan je de terugkoppeling  binnen 2 weken verwachten. De vervolgsessies zullen elke 2 weken plaatsvinden, totdat alle blokkades opgeheven zijn.