CushRelief kruidenmix
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CushRelief kruidenmix

€ 50,46

€ 50,46 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Individueel gemeten kruidenmix voor speciale ondersteuning van jouw paard of pony voor een periode van ongeveer 10 weken

Kies voor de optie die jouw pony of paard het beste past qua schofthoogte én gewicht.

De CushRelief mix wordt samengesteld uit kruiden ondersteunend voor het hormoonstelsel. Deze kruiden worden individueel op het paard gemeten, wat het een uniek product maakt.

De CushRelief mix is opgesteld om naast de reguliere kruidenmix gegeven te worden, maar kan ook los gegeven worden. Na het bestellen van de CushRelief mix worden op basis van de opgegeven informatie van het paard de kruiden gemeten en wordt daarmee een mix samengesteld.

De CushRelief mix kan kruiden en producten bevatten als: ashwaganda, astragalus, eleuthero, geitenruit, ginkgo, mariadistel(zaad), monnikspeper, schizandra, zwarte bessen(blad)

De CushRelief mix wordt geleverd in poedervorm, in een handige bewaaremmer, met een doseerschepje. Het volume van een kruidenmix, ook in poedervorm, kan wel eens wisselen, we raden dus aan om bij elke nieuwe mix opnieuw te wegen en bijvoorbeeld op het schepje te markeren hoe veel gram dat is. Omdat wij natuurlijke producten gebruiken is het mogelijk dat er klontjes in de mix zitten. Wij proberen hier zo goed mogelijk op te letten, maar mocht je toch wat klontjes aantreffen kan je deze stuk maken met een vork. 

Let op: in een aantal van de kruiden die in deze mix gaan zitten stoffen die aangemerkt worden als doping. Gebruik je de mix als ondersteuning en wil je binnenkort op wedstrijd, geef dat dan duidelijk aan bij de bestelling.