Healing op afstand humaan eerste consult
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Healing op afstand humaan eerste consult

€ 37,19

€ 37,19 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Soms is het zo dat je er gewoon niet uitkomt, vreemde klachten die terugkeren, wat je ook doet, wat je ook toepast. Dan kan het zijn dat je een blokkade hebt, fysiek of emotioneel. Het kan heel goed dat er ook emoties zijn ontstaan tussen jou en jouw paard en je deze emoties deelt of dat je je paard ermee belast. Denk aan angst en verdriet, waardoor je paard zich anders gaat gedragen. Niet alleen kunnen we deze emoties weghalen bij het paard, maar ook bij jou.

Door middel van het toepassen van de Emotion Code en/ of de Body code, kunnen we blokkades opsporen en deze weghalen. Dit gebeurd op afstand. De Body Code en de Emotion Code zijn energetische healing technieken die het mogelijk maken emoties die verstrikt zijn geraakt te traceren en vrij te maken. Verstrikte emoties komen voort uit negatieve gebeurtenissen in het verleden en zijn schadelijk voor de gezondheid van het biologische en energetische systeem. Ze kunnen depressies en angsten veroorzaken en je afsnijden van liefde en geluk, waardoor je je niet verbonden voelt met zichzelf, met anderen en de wereld om je heen. Omdat verstrikte emoties bestaan uit energie, net zoals de rest van het lichaam, beïnvloeden ze ook het fysieke lichaam en kunnen ze pijn en ziekte veroorzaken. Het bevrijden van verstrikte emoties zorgt voor de juiste voorwaarden voor het lichaam om te kunnen helen, waardoor fysieke en mentale problemen kunnen verdwijnen of aanzienlijk draaglijker kunnen worden.

Om de blokkades op te sporen kan je dit artikel in je webshop toevoegen. Je kiest bij verzending voor afhalen, zodat je geen verzendkosten betaald.

-> Je mag je verhaal doen via de mail, stel de vragen die je hebt, en stuur een duidelijke foto mee van jezelf, waarop je ogen goed zichtbaar zijn, dit mag je sturen naar: info@horsecomplete.nl

-> de terugkoppeling krijg je via What's App, via een gesproken bericht, hierin hoor je welke blokkades er gevonden zijn en hoeveel vervolgsessies er nog nodig zijn.

Per keer kan ik 10 blokkades wegnemen, zo blijft het draaglijk voor je, want je kunt er best vermoeid van raken of zelfs hoofdpijn van krijgen, omdat je soms zoveel moet verwerken onbewust. Bij elk vervolgconsult ontvang je altijd een terugkoppeling van ons.

Na een behandeling kan het zijn dat je dus wat mat bent, dit kan een aantal dagen duren en is een normale reactie. Het is belangrijk om veel water te drinken.

We willen graag een volledig beeld van jouw probleem hebben, liever meer dan minder informatie dus! Om te bestellen moet je eerst een account aanmaken op de website. Vul de informatie hier zo volledig mogelijk in.  Zodra de bestelling is geplaatst kan je de terugkoppeling  binnen 2 weken verwachten. De vervolgsessies zullen elke 2 weken plaatsvinden, totdat alle blokkades opgeheven zijn.