Healing op afstand humaan eerste consult
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Healing op afstand humaan eerste consult

€ 37,19

€ 37,19 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Wat kan een healing voor jou betekenen? 

Wij mensen kunnen een hoop meemaken in ons leven. Zowel hele mooie, positieve en liefdevolle momenten. Maar ook traumatische, negatieve en heftige momenten die langdurig impact kunnen hebben op onze fysieke en mentale welzijn. Wanneer we de emoties van een negatieve gebeurtenis niet goed verwerken, kunnen deze in ons lichaam vast komen te zitten. Deze gevangen emoties zorgen voor een onbalans in ons leven. 

Emoties zijn energie in beweging. Je kan de gevangen/opgeslagen emoties zien als een energetische blokkade in het lichaam. Het stopt de stroom van energie, haalt ons systeem uit balans, neemt onze veerkrachtigheid af en maakt dat je vast kan komen te zitten. Dit kan zich uiten in constante stress, angsten, depressie, lichamelijke problemen, negatieve patronen, jezelf afsluiten van de buitenwereld, niet goed in contact staan met wie je bent of je emoties niet kunnen doorvoelen. Energetische blokkades kunnen een hoop invloed hebben op je leef kwaliteit, leervermogen en mentale/fysieke welzijn. 

Wat kan ik daarin voor jullie betekenen?  

Als je start met een healing traject, ga ik op zoek naar deze blokkades. Door middel van de Emotie- en Body Code methode, in combinatie met andere zorgvuldig geselecteerde technieken, vraag ik uit welke blokkades er zijn. Ik maak een overzicht van hoeveel blokkades je hebt en op welke plek deze zitten. Daarna ga ik om de week voor jou aan de slag, om deze lijst af te werken en alle blokkades los te laten. Soms kunnen energetische blokkades een onderliggende onbalans hebben die de hoofdblokkade in stand houden en/of versterkt. Ik vraag uit welke onderliggende oorzaken dit zijn en laat deze ook los, zodat we de hoofdblokkade volledig weg kunnen halen. 

Wanneer we deze energetische blokkades weghalen, krijgt energie weer de kans om te stromen en vergroot je de veerkracht. Je krijgt de ruimte om terug te komen naar je ware zelf en het zelfhelend vermogen van je lichaam te herstellen. Het loslaten van de gevangen emoties (en andere blokkades) maakt de mentale en fysieke last lichter en geeft je de kans om weer in je eigen kracht te staan. Je kan hierdoor meer ontspanning ervaren, zachter worden, meer open staan voor connectie met jezelf, anderen en oude patronen loslaten.

Voor het eerste consult ontvang ik graag: 

  • Een mail met daarin jouw verhaal. Hierin mag je omschrijven waar je tegenaan loopt, waar je fysiek/mentaal last van hebt en eventuele negatieve gebeurtenissen/trauma’s die je mee hebt gemaakt. Je mag hierin zo uitgebreid zijn als je zelf fijn vindt. 
  • Een foto van jou waar je ogen goed zichtbaar zijn en je alleen op staat. Voel je vrij om meerdere foto’s mee te sturen.

Deze mail mag je sturen naar: renee@horsecomplete.nl

Wat gebeurd er na het eerste consult? 

Je ontvang van mij op whatsapp een overzicht met daarin de hoeveelheid blokkades, waar deze zitten en ook wat ik als eerste weg heb gehaald. Daarna plan ik om de week een healing sessie in, waarbij ik een aantal blokkades weghaal. Hierbij ga ik uit van ongeveer 10 blokkades per keer, afhankelijk van de hoeveelheid onderliggende blokkades en wat er dragelijk is voor jou. De vervolgsessie zullen doorgaan tot alle blokkades zijn opgeheven, tenzij anders aangegeven.