Paardencommunicatie consult en healing
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Paardencommunicatie consult en healing

€ 78,51

€ 78,51 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Ervaar jij op dit moment problemen met je paard zoals stress, boosheid, angst of verdriet? Heb je niet alleen dringende vragen, maar heeft je paard ook acute hulp nodig in de vorm van een healing? Dan kunnen wij helpen om deze zorgen te verlichten. Tijdens dit communicatie consult doe ik direct een healing waarbij ik de belangrijkste blokkades op dat moment wegneem. Ik help je paard om negatieve energie te ontladen, te aarden of opgeslagen emoties weg te halen. Ook voeg ik positieve energie en/of bekrachtigingen toe om je paard direct meer in zijn eigen kracht te zetten. Tijdens deze healing maken wij gebruik van de Emotie- en Body Code technieken, samen met andere manieren om blokkades op te heffen. Denk daarbij aan chakra's open zetten om energie meer te laten stromen, weerstand weghalen, entiteiten weghalen en spanning verminderen. Met de combinatie communicatie en healing kan je paard aangeven wat er aan de hand is en daarna gelijk geholpen worden bij deze problemen. Mocht je paard tijdens dit consult aangeven meer hulp nodig te hebben, dan kun je ervoor kiezen hierna een healing traject te starten. 

Ik stel me even voor: Ik ben Renée Oosthoek. Ik werk vanaf 2021 bij HorseComplete en heb in deze jaren ervaren dat het communiceren met dieren mij als vanzelfsprekend af ging. Tijdens het meten van de kruidenmixen en healings kwamen er vaak woorden, beelden, lichamelijke sensaties, emoties en gevoelens naar boven. Mijn verlangen om dieren te helpen groeide en daarmee het verlangen om readings, healings en communicaties aan te bieden om jou en je dier te helpen. 

Hoe vaak horen we niet de zin: “konden ze maar praten.” Wat veel mensen niet weten is dat dieren met ons kunnen communiceren, alleen op een andere manier dan wij mensen gewend zijn. Wanneer je vanuit rust en liefde jezelf openstelt voor een dier, willen ze vaak veel aan ons vertellen. Mijn taak tijdens de communicatie is om het verhaal van je paard naar jou te vertalen, zodat jullie elkaar nog beter leren kennen. Of om antwoorden te krijgen op vragen die je hebt voor je paard.

Tijdens het consult maak ik contact met je paard en krijg ik woorden, beelden, sensaties en gevoelens binnen. Ik neem je vragen mee en bespreek deze met je dier, waarbij ik ook ruimte laat voor je paard om zijn/haar verhaal te doen en belangrijke informatie te delen. Het paard staat hierin voor mij centraal en ik zal tijdens het consult eerlijk en oprecht met hem/haar omgaan.

Hoe een consult verloopt is van te voren niet altijd te vertellen, het kan best een kwetsbaar gesprek zijn voor het paard. Het ene paard wilt heel veel vertellen, is erg expressief en geeft uitgebreid antwoord. Terwijl een ander paard wat terughoudend is, het lastiger vindt om zich open te stellen en veel bezig is met wat zijn/haar baas ervan vindt. Hierin laat ik ruimte voor elk dier om te zijn zoals het is. Mijn intentie is om samen tot een gesprek te komen die voor alle partijen prettig is en voldoening geeft. Erkenning, respect en ruimte om zichzelf te zijn vind ik belangrijk, zowel voor het paard als de eigenaar.

Je kan van te voren de vragen doorsturen die je hebt en deze neem ik mee in het gesprek met je paard. Het kan echter voorkomen dat een paard bepaalde vragen niet wilt beantwoorden of dat hij/zij andere dingen op dat moment belangrijker vindt om door te geven. Ik vind het belangrijk om het dier hierin te volgen. Voor mij is de kern van een communicatie consult namelijk: dat het dier een mogelijkheid krijgt om gezien en gehoord te worden.

Graag help ik jullie om elkaar beter te begrijpen, vragen te beantwoorden en je paard een mogelijkheid geven om zijn/haar verhaal te doen. Wat ik daarvoor nodig heb is:

  •         Een foto van je paard op de mail naar: renee@horsecomplete.nl. Voel je vrij om hierbij informatie op te schrijven waarvan jij denkt dat het belangrijk is.
  •         Een aantal vragen, onderwerpen, thema’s of andere opmerkingen waarvan je wilt dat ik deze meeneem in het communicatie consult.
  •      De dingen waarbij jouw paard op dit moment het meeste hulp nodig heeft, zodat ik deze mee kan nemen in de healing. 

Om een communicatie te bestellen maak je een account aan en een pagina voor je paard, waarin je alle informatie invult. Na je bestelling zal ik contact met je opnemen om het consult in te plannen. De terugkoppeling krijg je dan via de mail met daarbij een overzicht van de healing. Als er nog vragen zijn na het consult, kunnen deze het beste via Whatsapp gesteld worden.

Ik kijk ernaar uit om met je dier te mogen communiceren!

Liefs,

Renée

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...