Megavit 200 gram
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HorseComplete Cursus Fase 1 incl. kruidentestset

€ 289,26

€ 289,26 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Cursus HorseComplete Fase 1

Doel cursus

Met deze cursus kun je straks zelfstandig je eigen paard(en) meten op kruiden, supplementen en paardenvoeders. Er uitgelegd wat de basisprincipes zijn om tot een gebalanceerde kruidenmix te komen in combinatie met andere voeding, waarmee je jouw paard kunt helpen. Je krijgt kennis van de voedingsgerelateerde problemen bij paarden die je tegen kunt komen en je leert ook hoe je de kruiden kunt lezen, wat ze over jouw paard vertellen en welke indicatie ze geven. En nog zoveel meer.... het is ook een verdieping voor jouzelf waarbij je nog meer in je eigen kracht komt.

In cursus zitten de volgende items inbegrepen:

  1. Overdracht kennis over gebruik van kruiden, uitleg gebruik Biotensor en instructie hoe te meten.
  2. E-book over de werking van de kruiden waarmee HorseComplete werkt.
  3. Het bestand van het opnameformulier waarop je de gemeten kruiden kunt noteren en specificeren.
  4. Het meetprotocol, een document voor zelfstudie en naslagwerk.
  5. Een mogelijkheid tot het bestellen van kruidenmixen voor jouw paard(en) met een korting van €20,-, omdat je straks zelf de mix uitmeet.
  6. 10x begeleiding van mij bij jouw eigen metingen na de cursus, om te bepalen of je de mix goed hebt gemeten en het geven van advies.
  7. Heel veel kennis en kennisdeling onderling.

Tijd en duur

Fase 1 bestaat uit 2 dagdelen van 3 uur (met eventueel uitloop) per keer op een doordeweekse ochtend tussen 10.00 en 13.00 uur. 

Het eerste dagdeel  vindt plaats op de locatie van HorseComplete op C de Haasweg 54 in Bilthoven voor de theorie en het tweede dagdeel is op Stal Boshuis in Groenekan voor het praktijkgedeelte. Per groep zijn er 4 cursisten en in totaal per voorjaar of najaar 16 deelnemers. Samen plannen we de beschikbare data voor deze twee dagdelen in, zodat iedereen kan.

Naast deze dagdelen heb je ruim tijd nodig voor zelfstudie en om te oefenen met meten, hou hier rekening mee.

Prijs

Opleiding Fase 1 kost € 350,00 en dat is inclusief een extra uitgebreide testset met kruiden en supplementen, speciaal voor deze cursus. 

Als je nog geen Biotensor hebt kun je die kopen voor € 99,00 in onze webshop: Biotensor (horsecomplete.nl)  Een eigen gekozen biotensor of andere pendel in deze vorm is ook goed.

De genoemde bedragen zijn inclusief BTW en worden gespecificeerd op de factuur.

Gereduceerd tarief

Deze cursus is gericht op samenwerking en groei en dat geldt zowel voor de cursisten als de opleider. Naast de verkregen kennis bieden wij daarom de cursist een gereduceerd tarief aan bij de bestelling van een kruidenmix voor jouw eigen paard of pony na het voltooien van fase 1.

Voorwaarden:

  1. Je ontvangt een korting van € 20 per kruidenmix, wanneer je deze zelf uitmeet en besteld via de HorseComplete webwinkel. De gemeten kruiden worden door HorseComplete, gecontroleerd, in het systeem gezet, gemixt, verpakt en verzonden.
  2. Je ontvangt een code voor deze korting.
  3. Bij de eerste 10 metingen krijg je begeleiding van mij bij jouw metingen en uitslagen op aanvraag.

HorseComplete staat in fase 1 niet garant voor de resultaten als er paarden van klanten gemeten worden, hiervoor word je in fase 2 en 3 opgeleid.

Planning cursussen

De cursussen vinden plaats in het voorjaar (maart/april) en in het najaar (september/oktober), je bent uiteraard vrij om direct een cursus te bestellen, maar neem voor het reserveren van jouw plekje eerst contact met ons op via de mail: info@horsecomplete.nl. Doe dat het liefst ruim voor de cursusmaanden, er is na elk 'seizoen' alweer een wachtlijst voor de volgende ronde!