opleiding
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HorseComplete cursus Fase 3

€ 268,60

€ 268,60 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Cursus HorseComplete fase 3

Als je goed op afstand kunt meten en je voelt je vertrouwt en zeker met je metingen, dan wordt het tijd voor fase 3! Met Fase 3 wil ik ook graag het kennisniveau nog meer laten groeien, na wat je in Fase 2 hebt geleerd. Samen met de ervaring die je al hebt met het meten van kruidenmixen maakt dan dat je kwalitatief nog betere mixen kan meten en meer inzage krijgt in waarom het paard deze keuzes maakt. De begeleiding en informatieverstrekking naar je eventuele klanten toe wordt daardoor ook beter. Ik zie dat bij de cursisten die al veel weten dat zij veel vaste klanten hebben die met regelmaat bestellen. Hoe meer je weet, hoe beter het gaat!

Wat houdt deze cursus in en wat krijg je er voor?

·        Je kunt na afronding Fase 2 pas Fase 3 gaan doen. Deze cursus wordt net als Fase 2 online gegeven via ZOOM.

·        In Fase 3 gaan we dieper in op het E-book basiskennis paard & invloed van voeding (onderdeel van Fase 2) met name de ziekten.

·        We bespreken wat kruiden combinaties kunnen zeggen over het paard, waar op te letten en hoe dit te omschrijven op de sticker.

·        We verdiepen ons verder in welke voeding je allemaal kunt meten, in welke situaties en combinaties.

·        Nieuw: Je ontvangt bij Cursus Fase 3 een testset met ongeveer 40 testers van EquiRelief, Cush-, Senior Care- en KPU Relief kruiden. De testset wordt ruim voor aanvang van de eerste cursusdag naar je opgestuurd per post.

·        Nieuw: Je ontvangt een E-book met een meetprotocol voor de Relief- en KPU mixen en daarover uitgebreide uitleg over de mogelijkheden en werkingen tijdens de cursus. Het E-book wordt ruim voor aanvang van de eerste cursusdag naar je gemaild, zodat je je alvast kunt inlezen.

·        Je blijft de €20 korting per bestelde kruidenmix ontvangen.

·        Je krijgt weer 10 controles/casussen om aan te vragen op je metingen.

 

Tijd en duur

Fase 3 bestaat uit 2 dagdelen van 3 uur per keer op een woensdag en worden online gegeven. Daarnaast heb je ruim tijd nodig voor zelfstudie en om te oefenen met meten op afstand en de opgedane kennis je kundig te maken.

Prijs

De kosten van fase 3 zijn gebaseerd op minimaal 4 deelnemers en bedragen € 325,00 incl. BTW p.p.

Wat zit er niet in?

De cursus paddenstoelenmix en de cursus Pijnmeting volgens het pijnprotocol basis blijven zelfstudies door middel van een online leeromgeving in Dropbox en kun je zelf apart aanschaffen via de webshop mocht je daar interesse in hebben.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...