opleiding

HorseComplete cursus Fase 3

€ 185,95

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Cursus HorseComplete fase 3

Als je goed op afstand kunt meten en je voelt je al best zeker met je metingen, dan wordt het tijd voor fase 3. Je gaat dan niet alleen kijken hoe je hiermee (een deel van) je eigen bedrijf kunt opbouwen of opstarten, maar ook wat jouw sterke punten zijn die je ermee kunt combineren. De opleiding is erop gericht dat je straks jouw kruidenmixen maakt onder de naam van HorseComplete als merk, maar vanuit jouw eigen bedrijf met jouw eigen toevoegingen. Hiermee vergroten we met z’n allen als HorseComplete het marktaandeel en richten we ons op de groei hiervan als geheel.

In de opleiding zitten de volgende items inbegrepen:

  1. Meer kennis over kruiden en paarden, we gaan dieper in op de connectie en wat de energie van het paard jou vertelt.

  2. We gaan verder door op welke kruiden paarden kiezen bij bepaalde ziekten en waar je op moet letten en over de fysieke of mentale betekenis van de gekozen kruiden en het verhaal dat ze vertellen. Lees je E-book hierover dus nog maar eens even goed door.

  3. Verdienmodel HC, een licentie verkrijgen op jouw eigen website van HorseComplete, wat kost het en wat krijg je ervoor?

  4. Samenwerking, what's in it for me? Commitment naar elkaar toe en groei genereren.

  5. Leren van andere metingen en kennisdeling onderling en uitzoeken wat jouw sterke punt is.

  6. Bij het bestellen van kruidenmixen voor jouw paard, maar ook die van klanten ontvang je een korting van €20,-.

  7. 10x begeleiding van mij bij jouw eigen metingen na de opleiding, om te bepalen of je de mix goed hebt gemeten of casussen te bespreken en het geven van advies.

Tijd en duur

Fase 3 bestaat uit 2 dagdelen van 3 uur per keer gedurende werkdagen en worden online gegeven. Daarnaast heb je ruim tijd nodig voor zelfstudie en om te oefenen met meten op afstand.

Prijs

De kosten van fase 3 zijn gebaseerd op 2 tot 4 deelnemers en bedraagt:

Fase 3 cursus p.p.:                                   € 225,00 incl. BTW

Advies is om het Groot handboek geneeskrachtige planten van Dr. Geert Verhelst aan te schaffen voor de benodigde informatie voor later . Dit boek kost nieuw € 150,- , maar wellicht kun je het ergens 2de hands krijgen voor minder geld.

Voorwaarden:

  1. Je ontvangt een korting van € 20 per kruidenmix, wanneer je deze zelf uitmeet. De gemeten kruiden zet je in het tekstvakje in je bestelling en worden door HorseComplete in het systeem gezet en de kruiden worden gemixt en verzonden.

  2. Bij de eerste 10 metingen krijg je nog begeleiding van mij bij jouw metingen en uitslagen.

  3. Je besteld al jouw kruidenmixen via HorseComplete, zodat HorseComplete omzet genereert van de kruiden, totdat je een licentie hebt en een eigen voorraad. Hiervoor moeten je metingen consistent zijn en voldoende vertrouwen hebben in jezelf.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...