HumanComplete Theekruiden Workshop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HumanComplete Theekruiden Workshop

€ 119,83

€ 119,83 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

HumanComplete Theekruiden Workshop

 

HumanComplete is het voormalige Mijnkruidenthee en heeft een nieuwe dimensie gekregen, namelijk dat wij bij genoeg animo ook een Theekruiden workshop organiseren. Hierin leer je interactief heerlijke kruidentheeën te meten. Deze workshop is bedoelt voor cursisten van HorseComplete die cursus Fase 1 hebben afgerond en kunnen meten met een biotensor of pendel.

 

De workshop vindt doorgang bij minimaal 6 en maximaal 18 deelnemers en kost €145,- incl. BTW. We geven de workshop in ons bedrijfspand op C de Haasweg 54 in Bilthoven op een woensdag. Er is voldoende parkeergelegenheid langs de straat om het pand heen. We beginnen om 10.00 uur en het theekransje eindigt om 14.00 uur met een volle buik en blaas!

 

Je kunt jezelf opgeven per mail op info@horsecomplete.nl mocht je geïnteresseerd zijn en wanneer we sowieso weer een workshop gaan inplannen ontvang je een mailing met een uitnodiging.

 

Wat houdt de workshop in en wat krijg je er voor?:

                 Je ontvangt ruim voor aanvang van de workshop per mail het E-book Kruidenthee meetprotocol.

                 Je ontvang dan ook per mail een bijzonder en uniek E-book waarin we alle smaakpaletten hebben omschreven van alle kruiden die we in huis hebben. We bespreken deze smaken tijdens de workshop.

                 Je ontvangt tijdens de workshop een testset met 30 theekruiden welke je ook nog kunt combineren met de kruiden in je kruidentestset voor paarden/dieren/humaan. (neem deze dus mee)

                 We gaan veel kruiden zelf proeven en samenstellingen bespreken van mooie kruiden combinaties en hun werkingen, wat lekker is en wat is vies.

                 Je gaat uiteindelijk je eigen 100 gr kruidenthee uitmeten en zelf samenstellen, welke je mee naar huis neemt.

                 We eindigen met een uitgebreide high- tea (lunch) als afsluiting met een kop van  je eigen kruidenthee en allemaal zoete en hartige hapjes. Het wordt dus naast heel educatief ook beregezellig!

                 Na de workshop kun jij heerlijke kruidentheeën gaan uitmeten, welke grote gezondheidsvoordelen hebben voor de drinker ervan en ook nog eens lekker zijn!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...