Webinar over PrimeHumic Humus door Harry de Wild
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Webinar over PrimeHumic Humus door Harry de Wild

€ 4,13

€ 4,13 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Op woensdag 14 juni 2023 heeft Harry de Wild van Health Solutions/ BioAG samen met een collega Iris ons alles verteld over hun product PrimeHumic en Fulvinezuur. Je kunt de opname terugkijken door deze hier te bestellen! Je ontvangt een document met de link na het plaatsen en betalen van je bestelling.

PrimeHumic is een humus welke van groot belang kan zijn voor paarden met spijsverteringsproblemen, zoals mestwater en diarree. Meer verklap ik nog niet, maar ik kan je wel vertellen dat het webinar interessant is! Wij hebben de PrimeHumic nu al even kunnen testen en het wordt veel gekozen door de paarden en deze reageren er erg positief op!

De test met je eigen dieren die door Harry is voorgesteld in het webinar is al gaande en gesloten, je kunt je daar niet meer voor opgeven.

HorseComplete heeft de PrimeHumic op voorraad voor de verkoop in andere hoeveelheden dan dat Harry deze verkoopt, omdat de hoeveelheden beter passen bij het gebruik bij paarden. Je vindt het in de webshop bij de supplementen. Dit product kan dan door jullie worden besteld zoals nu met de andere supplementen zoals FIR en Diatom. 

Ben je een cursist van HorseComplete met minimaal Fase 1 afgerond? Er is dan voor jou een testbuisje beschikbaar, deze kun je ook bestellen via de webshop. Ze staan onder de kop: Cursussen.

Mocht je het document om onbekende redenen niet via de mail ontvangen, dan vind je de download onder "Bestellingen" in je account. Je klikt dan de bestelgeschiedenis aan en daarna op details aan het einde van de bestellingsregel. In deze bestelling onder de kop "Product" klik je op de naam PrimeHumic Webinar Opname en zal je de download krijgen. Lukt dit niet op je telefoon, pak er dan even een laptop of PC bij.