KPU Verdiepingswebinar
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

KPU Verdiepingswebinar

€ 16,53

€ 16,53 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Verdiepingswebinar over KPU

Het Verdiepingswebinar KPU vond plaats op maandag 20 december 2021. Je kunt de opname terugkijken door deze hier te bestellen! Je ontvangt een document met de link na het plaatsen en betalen van je bestelling.

Het terugkijken van het webinar kost €20,- inclusief BTW. Het Artikel Kryptopyrrolurie, of te wel KPU, kun je er hier nog los bij bestellen ter extra informatie.

Ontwikkelingen in paardenland

Er zijn veel ontwikkelingen gaande, zowel bij HorseComplete als in de kennis over paarden en de problemen die ze kunnen hebben. We hebben ondertussen al 2 e-books geschreven, namelijk PPID ja of nee? en een over Zomereczeem. Nu hebben we ook het Artikel Kryptopyrrolurie, of te wel KPU in de lijst staan van Jantine steehouder van Pure Horse bij onze e-books in de webshop.

Wat is KPU?

KPU is een nog relatief onbekend probleem in de stofwisseling van de lever bij paarden en nare gevolgen heeft, welke met voeding, darmen en lever te maken heeft en waar wij in ons vakgebied dus ook steeds meer mee te maken krijgen. Ken je het nog niet? Dan kun je ook deze blog even lezen.

Wie is Jantine?

Jantine Steehouder is de oprichter van Pure Horse. Vanwege haar onbegrensde interesse in alles wat met paarden te maken heeft, vooral op het gebied van voeding en gezondheid, heeft ze het probleem KPU ontdekt en bekend gemaakt in Nederland. Het blijkt namelijk dat veel paarden met een variatie van problemen ziek zijn door de KPU en geholpen moeten worden. Ze biedt via haar webshop de mogelijkheid om een KPU test te doen en heeft een KPU protocol ontwikkeld met een behandelingstraject. In het webinar krijgen we inzicht in wanneer je weet of een paard KPU heeft, wat er allemaal voor nodig is om een paard weer gezond te krijgen en de gedachtegang hier achter.

Mocht je het document om onbekende redenen niet via de mail ontvangen, dan vind je de download onder "Bestellingen" in je account. Je klikt dan de bestelgeschiedenis aan en daarna op details aan het einde van de bestellingsregel. In deze bestelling onder de kop "Product" klik je op de naam KPU Webinar Opname en zal je de download krijgen. Lukt dit niet op je telefoon, pak er dan even een laptop of PC bij.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...