Telefonisch paardencommunicatie consult
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Niet op voorraad

Telefonisch paardencommunicatie consult

TIJDELIJK UITVERKOCHT

Heb je altijd al willen weten wat jouw paard je te vertellen heeft, of heb jij brandende of ingewikkelde vragen aan je paard, heeft je paard raar gedrag of zijn er andere dingen waar je niet uit komt? Is er nood aan advies en iemand die meedenkt? Leg het voor aan onze dierentolk en ze gaat voor je op zoek naar de juiste informatie samen met jouw paard of pony.

Door een afstemming met jouw paard geeft je de mogelijkheid je paard alles te laten ‘zeggen’  wat hij of zij wil. Ondanks dat het consult over jouw dier gaat, kan er ook informatie vrijkomen wat te maken heeft met jou als eigenaar. Een dier zal altijd in liefde praten over zijn of haar mens, maar weet daarin soms wel een gevoelige snaar te raken. Het is bekend dat een dier (net als een kind) een mens kan spiegelen en dat dit naar voren kan komen in de informatie die vrijkomt bij een consult.

Vooraf aan het telefonische consult maken we een belafspraak, hiervoor reserveer ik een uur. Vooraf wil ik ook graag via de mail een foto, naam, geboortedatum hebben van je dier, met daarbij eventueel de belangrijkste vragen die je hebt. De informatie die via het telepathische contact vrijkomt, kan op verschillende manieren bij mij binnen komen: * via woorden * via beeld * via emoties * via gevoelens * via mijn lichaam (pijn/ warmte /kou/etc.) * via flitsen. Dit zal ik tijdens het gesprek laten weten. Via de telefoon hebben we dus een soort driehoek gesprek waarbij ik letterlijk de antwoorden doorgeef die op dat moment binnenkomen. 

Deze service bestel je gewoon in de webshop van HorseComplete. Kies bij verzending voor afhalen, zodat je geen verzendkosten betaald. Na de bestelling stuur je me een mail met daarin:

  • een foto, naam, geboortedatum, alle vragen en/ of opmerkingen die je hebt. Als er vooraf al dingen zijn die je wilt delen mag dat natuurlijk, wees welkom!

De mail mag je sturen naar: info@horsecomplete.nl

Om te bestellen moet je eerst een account aanmaken en het paard toevoegen op de website, net als bij de kruidenmixen. Vul de informatie hier zo volledig mogelijk in.  Zodra de bestelling is geplaatst neem ik contact met je op voor een belafspraak.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...