Senior Care kruidenmix
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Senior Care kruidenmix

€ 38,07

€ 38,07 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Individueel gemeten kruidenmix inclusief voermeting voor de dagelijkse ondersteuning van jouw oudere paard of pony voor een periode van ongeveer 5 weken

De Senior Care kruidenmix is speciaal ontwikkeld om het welzijn van het oudere paard extra te beschermen. Je wenst niets liever dan dat je geliefde viervoeter nog lang van z'n pensioen geniet en comfortabel kan zijn. De Senior Care kruidenmix ondersteunt bij de problemen die gerelateerd zijn aan het ouder wordende paard en vullen het dagelijks onderhoud aan voeding aan. Naast de kruidenmeting wordt er ook een standaard voermeting gedaan. Oudere paarden hebben vaak speciale zorg nodig en door elke keer het voer te checken weet je zeker dat je oudje de voeding krijgt die op dat moment aansluit bij de behoeften. 

Kies voor 1 van de 4 opties die bij jouw pony of paard het beste past qua schofthoogte en/of gewicht.

De kruiden worden na het bestellen en afrekenen van de kruidenmix op basis van de opgegeven informatie individueel op jouw pony of paard gemeten en samengesteld, wat het bij elke bestelling opnieuw een uniek product maakt. Naast het ruwvoer wordt de kruidenmix gegeven als aanvulling op het dagelijkse (kracht)voer.