Paardencommunicatie consult met Marlies ingesproken op Whatsapp
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Paardencommunicatie consult met Marlies ingesproken op Whatsapp

€ 45,45

€ 45,45 Exclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Heb je altijd al willen weten wat jouw paard je te vertellen heeft, of heb jij brandende of ingewikkelde vragen aan je paard, heeft je paard raar gedrag of zijn er andere dingen waar je niet uit komt? Is er nood aan advies en iemand die meedenkt? Leg het voor aan Marlies en ze gaat voor je op zoek naar de juiste informatie samen met jouw paard of pony.

Door een afstemming met jouw paard geeft je de mogelijkheid je paard alles te laten ‘zeggen’  wat hij of zij wil. Ondanks dat het consult over jouw dier gaat, kan er ook informatie vrijkomen wat te maken heeft met jou als eigenaar. Een dier zal altijd in liefde praten over zijn of haar mens, maar weet daarin soms wel een gevoelige snaar te raken. Het is bekend dat een dier (net als een kind) een mens kan spiegelen en dat dit naar voren kan komen in de informatie die vrijkomt bij een consult.

Op het moment dat ik me installeer achter de computer, mij richt op de foto van het dier, met de naam en de geboortedatum, stroomt de informatie vrijwel direct door me heen. Soms is het ook zo dat een afstemming gepland is, en ik de energie van het dier al een tijdje bij me voel. Het kan ook zijn dat een paard staat te trappelen van ongeduld om zijn of haar verhaal te mogen doen. Dit is per dier heel wisselend. De informatie die via het telepathische contact vrijkomt, kan op verschillende manieren bij mij binnen komen: * via woorden * via beeld * via emoties * via gevoelens * via mijn lichaam (pijn/ warmte /kou/etc.) * via flitsen.

Alles wat er tijdens een consult doorkomt, spreek ik in. Soms zijn dit dus letterlijk de woorden die binnenstromen, net als dat ik naar een mens zou luisteren. Als er via beelden dingen binnenkomen, vertaal ik dat naar woorden, zodat het beeld duidelijk is voor diegene die het bericht hoort. Mijn lichaam reageert door het geven van signalen, mijn lichaam is dan als het ware een doorgeefluik van het lichaam van jouw paard. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in hoofdpijn, pijn in de schouder, misselijk gevoel, opspelende darmen etc.

Het contact maken via deze weg laat dingen zien die, soms (nog) niet te begrijpen zijn. Soms vallen de kwartjes later pas en soms zijn de dingen symbolisch bedoeld. Een dier vindt het al heel fijn om gehoord te worden is mijn ervaring, en dat werkt al helend. Ik ben een doorgeefluik en kan dingen niet afdwingen. Een dier heeft een eigen wil en een eigen weg en dit zal ik te allen tijde accepteren en respecteren. Wel kan ik het dier uitleggen waarom de dingen gaan zoals ze gaan, om hier meer begrip voor te krijgen vanuit het dier. Ook bepaalt het dier zelf wat het wil delen en hoeveel. 

Deze service bestel je gewoon in de webshop van HorseComplete. Kies bij verzending voor afhalen, zodat je geen verzendkosten betaald. Je hebt tijdens/na je bestelling drie opties:

  • Je schrijft je vraag/ vragen/ opmerkingen in tijdens het bestelling in het vakje "schrijf een bericht".
  • contact via de mail, dit is handig wanneer je een complex verhaal hebt zodat je het rustig en duidelijk kunt opschrijven naar marlies@horsecomplete.nl
  • contact via de telefoon of What's App, om direct je vragen te kunnen stellen en (zo mogelijk) direct antwoord te krijgen op 06-49079207.

Bij alle opties geldt: Graag een duidelijke foto mailen o.v.v. naam van je paard of pony naar marlies@horsecomplete.nl

Om te bestellen moet je eerst een account aanmaken en het paard toevoegen op de website, net als bij de kruidenmixen. Vul de informatie hier zo volledig mogelijk in.  Zodra de bestelling is geplaatst kan je het bericht binnen 2á 3 weken via Whatsapp verwachten.