Senior Care Reliefmix

Senior Care Reliefmix

€ 59,50
Inclusief belasting
  • Pony of paard vanaf 1.46 tot 1.80m of tot 700kg
  • Zwaar gebouwd paard vanaf 1.80m of 700kg
  • Kleine pony tot 1m of 200 kg
  • Pony van 1m tot 1.46m of tot 400kg

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

Individueel gemeten kruidenmix voor speciale ondersteuning van jouw oudere paard of pony voor een periode van ongeveer 10 weken

De Senior Care Reliefmix is speciaal ontwikkeld om het welzijn van het oudere paard extra te beschermen. Je wenst niets liever dan dat je geliefde viervoeter nog lang van z'n pensioen geniet en comfortabel kan zijn. Als je paard of pony erg oncomfortabel is verkies je de Senior Care Reliefmix boven de kruidenmix of je kiest ervoor om het aan te vullen met een Basis kruidenmix om op alle vlakken ondersteuning te bieden. De Senior Care Reliefmix ondersteunt bij de problemen die gerelateerd zijn aan het ouder wordende paard en meer en vullen het dagelijks onderhoud aan voeding aan. Alle kruiden van de Cush Reliefmix, Equireliefmix en de KPU kruidenmix worden meegenomen in de meting. Naast de kruidenmeting wordt er ook een standaard voermeting gedaan. Oudere paarden hebben vaak speciale zorg nodig en door elke keer het voer te checken weet je zeker dat je oudje de voeding krijgt die op dat moment aansluit bij de behoeften. 

Kies voor 1 van de 4 opties die bij jouw pony of paard het beste past qua schofthoogte en/of gewicht.

De kruiden in de Senior Special Reliefmix worden bij elke bestelling weer opnieuw individueel op het paard gemeten, wat het altijd een uniek product maakt. Je ontvangt nooit dezelfde mix van kruiden. 

De Senior Care Reliefmix is ontwikkeld om naast de basis kruidenmix gegeven te worden, maar kan ook los gegeven worden. Dit hangt mede af van de complexiteit van de bestaande problemen. Na het bestellen van de Senior Care Relief mix worden op basis van de opgegeven informatie van het paard de kruiden gemeten en wordt daarmee een mix samengesteld. Naast de kruiden wordt er ook standaard een voermeting gedaan zodat je zeker weet dat je oudje gevoerd wordt naar zijn behoeften. 

De Senior Special Reliefmix bevat een heel breed assortiment aan kruiden en producten als: zwarte bessen(blad), boswellia, brandnetel, curcuma, duivelsklauw, gember, groenlipmossel, moerasspirea, MSM, olijfblad, valeriaanwortel, wilg, zoethout, yucca, maar ook monnikspeper en andere kruiden die helpen bij bijna alle ongemakken die een ouder paard kan ervaren. 

De SeniorReliefmix wordt geleverd in poedervorm, in een handige bewaaremmer, met een doseerschepje. Het volume van een kruidenmix, ook in poedervorm, kan wel eens wisselen, we raden dus aan om bij elke nieuwe mix opnieuw te wegen en bijvoorbeeld op het schepje te markeren hoe veel gram dat is.

Let op: in een aantal van de kruiden die in deze mix gaan zitten stoffen die aangemerkt worden als doping. Gebruik je de mix als ondersteuning en wil je binnenkort op wedstrijd, geef dat dan duidelijk aan bij de bestelling.