HorseFlex Insect Protect Spray

HorseFlex Insect Protect Spray

€ 9,95
Inclusief belasting

U dient ingelogd te zijn om dit product te kunnen bestellen.

Nog geen account? Maak uw account hier aan

HorseFlex Insect Protect Spray is een anti insecten- en vliegenspray voor paarden op basis van essentiële oliën als citronella, ceder en sandelhoutolie. Het is een 100% natuurlijke spray om paarden te beschermen tegen vliegen, muggen, dazen, horzels en andere vervelende beestjes. Het bevat cederolie wat voor veel insecten een afwerende werking heeft door de geur. Sandelhoutolie heeft ook een afwerende geur voor insecten met daarbij een desinfecterende werking. Dit maakt dat de olie ook eventuele wondjes ontsmet die zijn ontstaan door steken of beten van insecten. Daarnaast bevat het ook citronella olie welke bekend staat om de typische citroenachtige geur die muggen en andere insecten afweert. 

De spray is gemaakt op basis van olie en heeft een langdurige werking. Het kan worden aangebracht op de plekken waar je paard het meest zweet zoals de hals, flanken, liezen en oksels. De spray mag worden gebruikt op het hoofd zolang de ogen worden vermeden. Vergeet niet jezelf ook in te sprayen als je bijvoorbeeld op buitenrit gaat.

Let op: HorseFlex Insect Protect Spray kan vlekken op textiel veroorzaken. Wees daarom voorzichtig bij het aanbrengen in de buurt van dekjes en ander textiel.

Bescherming tegen insecten als vliegen, dazen, horzels en muggen

Essentiële olie van citronella olie, cederolie en sandelhoutolie

Zonder chemische en agressieve toevoegingen

Bevat geen DEET en daardoor veilig voor langdurige gebruik

Ingrediënten: Ethylhexyl Stearate, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Cymbopogon Nardus oil, Amyris Balsamifera Bark oil, Cymbopogon Flexuosus oil, Cedrus Atlantica Bark oil, Citral, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool, Eugenol, Farnesol.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...